το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Στο 2o Spoudase Festival και το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ)


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Μάρτιος, 2018 - 16:38 | Στην Κατηγορία:

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να μάθετε περισσότερα

Το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς, στο οποίο θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από τις Σπουδές, την Επιμόρφωση, την Καινοτομία και τις Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση, επιστρέφει!!. Και φέτος στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών , στις 19 & 20 Μαΐου.

Μαζί του δεν θα μπορούσε να μην επιστρέφει και ο μεγαλύτερος φορέας κρατικών Υποτροφιών, το ΙΚΥ.

Οι χιλιάδες επισκέπτες του Spoudase Festival θα γνωρίσουν τις δραστηριότητες του ΙΚΥ και τα προγράμματά του δια ζώσης από τους εκπροσώπους του ενώ παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στο μεγάλο workshop που θα πραγματοποιήσει το Ίδρυμα.

Από το 1951 έως και σήμερα, το ΙΚΥ , ως Εθνικός Φορέας Υποτροφιών, χορηγεί υποτροφίες και συμβάλλει στην ενδυνάμωση της ελληνικής επιστημονικής κοινότητας. Αξιολογώντας τις ανάγκες κάθε εποχής, μελετά προσεκτικά, σχεδιάζει, προκηρύσσει και υλοποιεί προγράμματα υποτροφιών, με στόχο την επιβράβευση και ενίσχυση Ελλήνων φοιτητών και αποφοίτων της Ανώτατης Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης αλλά και υπηκόων ξένων κρατών, κατόχων πανεπιστημιακών τίτλων.

Μάθετε περισσότερα για το ΙΚΥ εδώ


Τα πάντα για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα στην μεγαλύτερη έκθεση Σπουδών

250 Υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Δημόσια Πανεπιστήμια

Κατά την διάρκεια της προφεστιβαλικής περιόδου, μπορείτε να δηλώνετε ενδιαφέρον για όλους τους Φορείς και τα Μεταπτυχιακά που συμμετέχουν στο 2o Spoudase Festival στην σελίδα registration www.spoudasefest.gr και οι υπεύθυνοι των προγραμμάτων θα επικοινωνούν μαζί σας.

Στο Φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τα κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα όλων των δημόσιων Πανεπιστημίων και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων

Με την εγγραφή σας στην σελίδα Registration μπαίνετε στην κλήρωση για τις υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές που θα δώσει ο κάθε φορέας


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Tα Αρσάκεια Σχολεία συμμετέχουν στο 2ο Spoudase Festival με εκπληκτικές δραστηριότητες και θερινό σχολείο!

Η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία και τα Αρσάκεια - Τοσίτσεια Σχολεία στο 2ο Spoudase Festival

Tο Μεταπτυχιακό "Επιχειρηματικότητα και Συμβουλευτική στην Αγροτική Ανάπτυξη" (Γεωπονικό) συμμετέχει στο 2ο Spoudase Festival

Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) «Επιχειρηματικότητα & Συμβουλευτική στην Αγροτική Ανάπτυξη»

Οι μαθητές του 4ου δημοτικού Ραφήνας κάνουν κάτι εκπληκτικό: Σχεδιάζουν τρισδιάστατα μνημεία!

Το σχολείο συμμετέχει στο 2ο Spoudase Festival και με αφορμή την δυναμική του παρουσία το alfavita.gr κάνει αφιέρωμα στις δράσεις του!