Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Στο 2o Spoudase Festival και το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ)


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Μάρτιος, 2018 - 16:38 | Στην Κατηγορία:

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να μάθετε περισσότερα

Το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς, στο οποίο θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από τις Σπουδές, την Επιμόρφωση, την Καινοτομία και τις Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση, επιστρέφει!!. Και φέτος στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών , στις 19 & 20 Μαΐου.

Μαζί του δεν θα μπορούσε να μην επιστρέφει και ο μεγαλύτερος φορέας κρατικών Υποτροφιών, το ΙΚΥ.

Οι χιλιάδες επισκέπτες του Spoudase Festival θα γνωρίσουν τις δραστηριότητες του ΙΚΥ και τα προγράμματά του δια ζώσης από τους εκπροσώπους του ενώ παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στο μεγάλο workshop που θα πραγματοποιήσει το Ίδρυμα.

Από το 1951 έως και σήμερα, το ΙΚΥ , ως Εθνικός Φορέας Υποτροφιών, χορηγεί υποτροφίες και συμβάλλει στην ενδυνάμωση της ελληνικής επιστημονικής κοινότητας. Αξιολογώντας τις ανάγκες κάθε εποχής, μελετά προσεκτικά, σχεδιάζει, προκηρύσσει και υλοποιεί προγράμματα υποτροφιών, με στόχο την επιβράβευση και ενίσχυση Ελλήνων φοιτητών και αποφοίτων της Ανώτατης Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης αλλά και υπηκόων ξένων κρατών, κατόχων πανεπιστημιακών τίτλων.

Μάθετε περισσότερα για το ΙΚΥ εδώ


Τα πάντα για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα στην μεγαλύτερη έκθεση Σπουδών

250 Υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Δημόσια Πανεπιστήμια

Κατά την διάρκεια της προφεστιβαλικής περιόδου, μπορείτε να δηλώνετε ενδιαφέρον για όλους τους Φορείς και τα Μεταπτυχιακά που συμμετέχουν στο 2o Spoudase Festival στην σελίδα registration www.spoudasefest.gr και οι υπεύθυνοι των προγραμμάτων θα επικοινωνούν μαζί σας.

Στο Φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τα κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα όλων των δημόσιων Πανεπιστημίων και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων

Με την εγγραφή σας στην σελίδα Registration μπαίνετε στην κλήρωση για τις υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές που θα δώσει ο κάθε φορέας


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Το Παν.Αιγαίου στο Spoudase Festival: Η ομιλία του καθηγητή Γ.Χαραλαμπίδη

"Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Καινοτομία και δράσεις επιχειρηματικότητας", ομιλία του Γ.Χαραλαμπίδη

Τι πραγματικά ισχύει με το GDPR και τι πρέπει να γνωρίζετε

Εκδήλωση του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Παν.Πειραιά στο Spoudase Festival 2018

Φωτογραφικό Αφιέρωμα: Οι δράσεις των Αρσακείων στο Spoudase Festival

Φωτορεπορτάζ από τις δράσεις των Αρσακείων στο Spoudase Festival 2018

2ο ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής και 1ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου: Καθηγητές και μαθητές με μεράκι, φαντασία και όρεξη!

Ένα περίπτερο κόσμημα, χειροποίητο από τους μαθητές και τους καθηγητές του, ποδήλατα από ξύλο και άλλα εκπληκτικά εκθέματα παρουσίασαν τα δύο ΕΠΑΛ στο Spoudase Festival, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό Φεστιβάλ στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της ΓΓ Νέας Γενιάς και Δια βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και της ΓΓΕΕ του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής!