Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Βίντεο του σεμιναρίου "Η Σημασία της Ειδικής Αγωγής στην Εκπαίδευση" του καθηγητή του ΕΚΠΑ Ι.Παπαδάτου


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιούλιος, 2017 - 16:56 | Στην Κατηγορία:

Βίντεο από το σεμινάριο

Στις 24 και 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το Spoudase, το πρώτο Φεστιβάλ Σπουδών στην χώρα όπου χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πάνω από 700 Μεταπτυχιακά, Προπτυχιακά και e-learning προγράμματα καθώς και να παρακολουθήσουν δεκάδες δωρεάν workshops και σεμινάρια από καθηγητές Πανεπιστημίων σε διάφορα πεδία.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποίθηκε το σεμινάριο "Η Σημασία της Ειδικής Αγωγής στην Εκπαίδευση" από τον Ιωάννη Παπαδάτο, Ψυχίατρο και Καθηγητή Ψυχοφυσιολογίας και Ψυχικής Υγιεινής του Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Spoudase 2017, το πρώτο και μεγαλύτερο Φεστιβάλ στην Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη στις 24 και 25 Ιουνίου.

Σε ένα κατάμεστο INNOVATHENS όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, πάνω από 150 επισκέπτες παρακολούθησαν τον κ Ι.Παπαδάτο στο πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο που μπορείτε να δείτε παρακάτω στο βίντεο

Ραντεβού στο Spoudase 2018 τον Μάιο!

Εδώ μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα  Πρόγραμμα Ετήσιας Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή στο ΕΚΠΑ στο οποίο είναι υπεύθυνος ο Ιωάννης Παπαδάτος

\

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα