Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Γιατί οι εκπαιδευτικοί επιλέγουν αυτό το εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό το 2018


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 9 Φεβρουάριος, 2018 - 03:45 | Στην Κατηγορία:

Το Μεταπτυχιακό που επιλέγουν οι εκπαιδευτικοί το 2018

Αιτήσεις πραγματοποιούνται για το εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας το οποίο πραγματοποιείται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας. 

Λόγω του νέου νόμου  Γαβρόγλου, που ζητάει τροποποιήσεις από τα Μεταπτυχιακά των Ελληνικών Πανεπιστημίων, πολλά που αφορούν εκπαιδευτικούς θα αργήσουν να βγουν οι προκηρύξεις και άλλα πιθανόν να κλείσουν. Αυτό το γεγονός ενισχύει την τάση για πάρα πολλούς εκπαιδευτικούς να στρέφονται προς το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας που παρέχει υψηλής ποιότητας Μεταπτυχιακές Σπουδές για Εκπαιδευτικούς, με μοριοδτούμενα και αναγνωρισμένα Προγράμματα που γίνονται σε συνεργασίαμε το Πανεπιστήμιο Πατρών όπως το Εξ αποστασεως ΠΜΣ στην Ειδική Αγωγή αλλά και το παραπάνω  Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας

Περιγραφή Προγράμματος

Εξειδίκευση των μεταπτυχιακών φοιτητών σε θεωρητικά και πρακτικά θέματα διδασκαλίας της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας.

Καλλιέργεια και ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων για τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας με απόδοση διδακτικής επάρκειας στους αποφοίτους.

Προοπτικές Σταδιοδρομίας - Εργασία 

Oι απόφοιτοι του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών θα μπορούν να κάνουν καριέρα σε παγκόσμιο επίπεδο ως διδάσκοντες της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσα και σχεδιαστές γλωσσικών προγραμμάτων προς την κατεύθυνση αυτή. Όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα θα μπορούν να απασχοληθούν σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς σε όλο τον κόσμο (εστίες διδασκαλίας, σχολεία, πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα) που εξειδικεύονται στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας.

Προοπτική εργασίας σε δομές για πρόσφυγες

Στόχοι του προγράμματος

Ολοκληρώνοντας το Μεταπτυχιακό θα είστε ικανοί να διδάξετε την ελληνική ως δεύτερη/ξένη γλώσσα αντιμετωπίζονας πρακτικά ζητήματα διδασκαλίας και διαχείρισης τάξης.

Ως νέος τύπος φιλολόγου θα μπορείτε να εργάζεστε πιστημονικά με βάση το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες, τα σχετικά Αναλυτικά Προγράμματα και τις προσληπτικές και παραγωγικές δεξιότητες.

Πρόσβαση σε Περαιτέρω Σπουδές

Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να γίνουν δεκτοί σε σπουδές τρίτου κύκλου (Διδακτορικές Σπουδές).

Γλώσσα Διδασκαλίας:  Ελληνικά
Μέθοδος Φοίτησης:  Εξ Αποστάσεως
Ελάχιστες Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες (ECTS):  90
Πότε Ξεκινάει το Εξάμηνο: Φεβρουάριο

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος  και εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου θα επικοινωνήσει μαζί σας για  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Κόστος, διαδικασία εγγραφής, δικαιολογητικά)

Μπορείτε να επικοινωνήσετε και εσείς κατευθείαν με το Πανεπιστήμιο στο  2112341253


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Κλείνουν οι αιτήσεις για το ΠΜΣ στην Ειδική Αγωγή του Παν.Λευκωσίας - Πώς να προλάβετε την αίτηση

Επικοινωνήστε άμεσα μέσω αυτής της φόρμας και του τηλεφώνου κεντρικά με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για να προχωρήσει η αίτησή σας στο Μεταπτυχιακό