Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Γαβρόγλου: Θλίψη προκαλούν οι αντιδράσεις για τις έμφυλες ταυτότητες


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 8 Μάιος, 2017 - 08:42 | Στην Κατηγορία:

Δηλώσεις Γαβρόγλου στο ρ/σ  "Ηλέκτρα 98,8"  

Ο Υπουργός Παιδείας μιλώντας στο δαριοφωνικό σταμθό "Ηλέκτρα 98,8"  σχετικά με τις αντιδράσεις για την θεματική εβδομάδα τονίζοντας: “Είναι δυνατόν να υπάρχουν αντιδράσεις από σε κάτι τέτοιο από εκπαιδευτικούς και από σοβαρές οικογένειες; Αρα -οι αντιδράσεις- ή είναι εκ του πομνηρού ή οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους γίνεται”.

"Είναι δυνατόν στις μέρες μας να θέλουμε να μιλήσουμε για τις σχέσεις ανάμεσα στα φύλα και να έχουμε αυτές τις αντιδράσεις. Η κοινωνία πρέπει να χτίσει πάνω του και να καταλάβει αυτό το φαινόμενο. Τι εννοούμε με την εξυπνάδα "το έμφυλες ότι είναι έκφυλες". Αυτό είναι μια επικοινωνιακή ανοησία" σημείωσε τέλος ο Κώστας Γαβρόγλου


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Γαβρόγλου: Δεν χρειάζονται αστυνομικά μέτρα τα ΑΕΙ - Κατάργηση των Πανελλαδικών

Χωρίς να γνωρίζουν το σύστημα των εισαγωγικών εξετάσεων στο οποίο θα εξεταστούν σε δύο χρόνια θα εισέρθουν το Σεπτέμβριο στην πρώτη Λυκείου οι μαθητές, καθώς ο Κώστας Γαβρόγλου ξεκαθάρισε στον ΣΚΑΪ  ότι η εφαρμογή του μέτρου της κατάργησης των εισαγωγικών εξετάσεων θα αρχίσει να εφαρμόζεται από φέτος, παρότι δεν έχει βρεθεί ακόμη ο νέος τρόπος εισαγωγής.