το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Γαβρόγλου «Οι αλλαγές στο Λύκειο δεν θα ξεκινήσουν από τις Πανελλαδικές»


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μάρτιος, 2017 - 13:43 | Στην Κατηγορία:

Νέες Δηλώσεις Γαβρόγλου για τις αλλαγές στο Λύκειο

O υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου μιλώντας στον Flash  96 και στην εκπομπή του Πάνου Κολιοπάνου και της Νικολ Λειβαδάρη μεταξύ άλλων σημείωσε πως  «Οι αλλαγές στο Λύκειο θα ξεκινήσουν από την αναβάθμιση των δυο τελευταίων τάξεων και μετά θα περάσουμε στις Πανελλαδικές εξετάσεις, σε βάθος χρόνου 3 έως 5 ετών».

Ο Κώστας Γαβρόγλου τόνισε επιπροσθέτως πως «Στόχος μας δεν είναι να αντιπαρατεθούμε με τα φροντιστήρια και τους εργαζόμενους σε αυτά, αλλά δεν μπορούν τα υποκαθιστούν τη δημόσια Παιδεία. Είναι ένα τρελό σύστημα»

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο ισχύον σύστημα της αποστήθισης το οποίο όπως χαρακτηρηστικά τόνισε  αφαιρεί τη χαρά της ζωής για 2 χρόνια από τα παιδιά, και η παραπαιδεία έχει καταβροχθίσει το Λύκειο.

Ερωτηθείς για το ζήτημα της αξιολόγησης, ο κ.Γαβρόγλου, τόνισε ότι «είμαστε σε καλή πορεία». «Ελπίζουμε να κλείσει σύντομα», είπε, διαψεύδοντας τα περί εκλογών. 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα