Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πρόσληψη τοπογράφου-μηχανικού στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιούνιος, 2018 - 12:49 | Στην Κατηγορία:

Θέση εργασίας στο ΕΜΠ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου «Ερευνητικό Έργο για την Επικαιροποίηση Σχεδίου Αξιοποίησης Υδατικού Δυναμικού Λεκάνης Ταυρωνίτη» με κωδικό ΕΛΚΕ ΕΜΠ 61/209500, που χρηματοδοτείται από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για την παροχή έργου.

Απαραίτητα προσόντα:
- Δίπλωμα Αγρονόμου-Τοπογράφου Μηχανικού της ημεδαπής ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ (ΔΙΚΑΤΣΑ)
- Μεταπτυχιακός τίτλος σε Περιβαλλοντική Μηχανική και Οικονομική Επιχειρήσεων που σχετίζονται με τη διαχείριση των υδατικών πόρων με το βέλτιστο οικονομικό αποτέλεσμα.
- Γνώση εξειδικευμένου λογισμικού (ArcGIS, Matlab)
- Σχετικό δημοσιευμένο έργο
- Γνώση αγγλικής γλώσσας

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Βαγγέλη Χαρίλαο, τηλ. +30-210-7722700, ώρες 12:30 – 14:30 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Καταληκτική ημερομηνία: Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Για να δείτε την απόφαση πατήστε ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα