Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πρόσληψη πτυχιούχου οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Απρίλιος, 2018 - 12:17 | Στην Κατηγορία:

Θέση εργασίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σύμφωνα με την από 13/03.04.2018 Απόφαση της Επιτροπής Ερευνών της 103ης Έκτακτης Συνεδρίασης, ανακοινώνει στο πλαίσιο του έργου με τίτλο: Διαχείριση 25% των ΠΜΣ του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου και κωδικό αριθμό 0133, Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για την ανάθεση έργου σε ένα (1) άτομο, στην πόλη της Τρίπολης, με αντικείμενο «Διοικητική Υποστήριξη και Διαχείριση των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου».

Απαιτούμενα τυπικά προσόντα:
- Κάτοχος Πτυχίου ΑΕΙ στους κλάδους Οικονομικών Επιστημών, Λογιστικής, Χρηματοοικονομικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Θεωρητικών Επιστημών, Πολιτικών Επιστημών, Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών (ΔΙΚΑΤΣΑ / ΔΟΑΤΑΠ όπου απαιτείται).
- Αποδεδειγμένη γνώση Αγγλικής γλώσσας, βάσει των κριτηρίων του ΑΣΕΠ.
- Αποδεδειγμένη γνώση χρήσης Η/Υ.
- Πιστοποιημένη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον ενός (1) έτους σε οικονομικό ή λογιστικό ή/και διοικητικό αντικείμενο δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα
- Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (αφορά τους άρρενες υποψηφίους).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κ. Ιωάννα Δελτούζου (τηλ. 2710-372130).

Καταληκτική ημερομηνία: Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

«Εκπαιδευτική Πολιτική: Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Διοίκηση»: Παράταση για την υποβολή αιτήσεων

ΠΜΣ «Εκπαιδευτική Πολιτική: Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Διοίκηση»

Το πρωτοποριακό Master in «Global Risks and Analytics» του Παν.Πελοποννήσου

Το τμήμα Πολιτιικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά σε μεταπτυχιακό επίπεδο,  υλοποιώντας το Master in «Global Risks and Analytics» αναπτύσσοντας διεπιστημονική προσέγγιση στην αναγνώριση, ανάλυση και κατανόηση των πολιτικών οικονομικών και κοινωνικών εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο, με την αξιοποίηση μεθόδων, αναλυτικών εργαλείων και τεχνικών από τα πεδία της διοίκησης της διακινδύνευσης (risk management) και της ανάλυσης δεδομένων (analytics).

ΠΜΣ στο Παν.Πελοποννήσου: "Εκπαιδευτική Πολιτική: Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Διοίκηση"

Προκήρυξη Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών 2018-19 «Εκπαιδευτική Πολιτική: Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Διοίκηση»

Στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα λειτουργήσει κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018−2019 το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Εκπαιδευτική Πολιτική: Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Διοίκηση» , σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4485/2017 Φ.Ε.Κ.(114 τ. Α/4-8-17) και Φ.Ε.Κ Ίδρυσης Π.Μ.Σ. (3123, τ. Β, Αριθμός Απόφασης 26 (31-7-2018)

Το μοναδικό και κορυφαίο Μεταπτυχιακό στην Ελλάδα "Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων"

Είναι ένα πρωτοποριακό μεταπτυχιακό, μοναδικό στο είδος του στην χώρα το οποίο προσφέρει σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση