Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πρόσληψη πτυχιούχου Η/Υ στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Μάιος, 2018 - 12:18 | Στην Κατηγορία:

Θέση εργασίας Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Το Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς στο πλαίσιο του Προγράμματος Πλαισίου Horizon 2020 (H2020) υλοποιεί το εγκεκριμένο ερευνητικό έργο µε τίτλο «cYbersecurity Awareness and Knowledge Systemic Highlevel Application -YAKSHA» (Grant Agreement 780498) που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς προτίθεται να συνεργαστεί µε σύμβαση ανάθεσης έργου µε ένα (1) φυσικό πρόσωπο µε χρονική διάρκεια από την υπογραφή της σύμβασης έως 30/06/2020, µε δυνατότητα ανανέωσης της σύμβασης σε ενδεχόμενη παράταση της συνολικής διάρκειας του έργου.

Απαραίτητα Προσόντα:
- Πτυχίο Α.Ε.Ι. Στην Επιστήμη των Η/Υ
- Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών με ειδίκευση στην Ασφάλεια Ψηφιακών Συστημάτων
- Γνώση αγγλικής γλώσσας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι υποψήφιοι θα πρέπει να απευθύνονται στην κα. Θωμαΐδα Γορανίτου, στο τηλ. 210 4142623 και στο email [email protected] κατά τις ώρες 09:00-17:00.

Καταληκτική ημερομηνία: Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Θέσεις εργασίας στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Όλες οι πληροφορίες για τις νέες προσλήψεις

Τι να "σταυρώσεις" στο μηχανογραφικό σου για να βρεις δουλειά στην Ελλάδα

Ποια είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος και τι σχολή να επιλέξετε: Ο κορυφαίος σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού στην Ελλάδα πάνω στις νέες τεχνολογίες, Γιώργος Παπαμιμίκος μιλάει στην Νάσια Βουρλιώτη λίγο πριν το μηχανογραφικό