Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Προσλήψεις μουσικών στο Δήμο Αρταίων


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτώβριος, 2017 - 16:18 | Στην Κατηγορία:

Εύρεση Εργασίας 

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας –Παιδείας –Αθλητισμού – Πολιτισμού Δήμου Αρταίων ανακοινωνει την πρόσληψη καλλιτεχνικού μουσικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου επί ωρομισθία, συνολικού αριθμού εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη των αναγκών του Δημοτικού Ωδείου του ΝΠΔΔ Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας –Παιδείας – Αθλητισμού- Πολιτισμού Δήμου Αρταίων και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

1 ΔΕ Διευθυντής Ωδείου

1 ΔΕ Μουσικός Φλάουτου

1 ΔΕ Μουσικός Ηλεκτρικής Κιθάρας

1 ΔΕ Μουσικός Μονωδίας – Φωνητικής

1 ΔΕ Μουσικός κλαρινέτου

2 ΔΕ Μουσικός Κλασικής κιθάρας

1 ΔΕ Μουσικός Ακορντεόν

1 ΔΕ Μουσικός Βιολιού

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της περίληψης σε τοπική εφημερίδα και της ανάρτησης στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Ωδείου (από 22/10/2017 έως 31/10/2017) τις ώρες 9:00 έως 14:00

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα