Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Δωρεάν σεμινάρια συμβουλευτικής για ενήλικες -Δείτε αναλυτικά


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος, 2017 - 13:39 | Στην Κατηγορία:

Για την εργασία

Ο δήμος Αθηναίων στο πλαίσιο του προγράμματος Ανοιχτά Σχολείαν συνδιοργανώνει με τον Eθελοντικό Φορέα Κοινωνικής Συμβουλευτικής «Κοινωνία Ενεργών Πολιτών»,

Δωρεάν σεμινάρια συμβουλευτικής για ενήλικες με θέμα: “Συνέντευξη Εργασίας – Ιnterview”

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράµµατος Ανοιχτά Σχολεία, μια καινοτόμο πρωτοβουία του δήµου Αθηναίων, το οποίο υλοποιείται με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το εν λόγω πρόγραμμα μετατρέπει 25 σχολικά κτίρια σε κέντρα πολιτισμού τα οποία, τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα, φιλοξενούν δωρεάν δράσεις πολιτισµού, εκπαίδευσης, τεχνολογίας, άθλησης και ψυχαγωγίας για άτοµα όλων των ηλικιών.

“ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ”

Η συνέντευξη για τη διεκδίκηση μιας επαγγελματικής θέσης, είναι καθοριστική για τον ενδιαφερόμενο που αναζητεί εργασία στον ιδιωτικό τομέα, όπου πλέον όλες οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τη συνέντευξη προκειμένου να επιλέξουν τον κατάλληλο για τη θέση, και ο υποψήφιος εργαζόμενος καλείται να παρουσιάσει τα προσόντα και να αναδείξει τις δεξιότητες του.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι ωφελούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν, βήμα προς βήμα, σε μια σειρά διαφόρων ερωτήσεων, που προκύπτουν σε μια συνέντευξη εργασίας.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

Χατζημπούσιος Φιλήμων

Κοινωνιολόγος – Σύμβουλος

ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ:

– Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 & Ώρα:12.00-14.30

2ο Γενικό Λύκειο «Θ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ»

Χέϋδεν 35, Αχαρνών

– Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 & Ώρα:12.00-14.30

1ο Δημοτικό Σχολείο

Σπύρου Μερκούρη 20, Παγκράτι

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για δήλωση συµµετοχής παρακαλούνται οι ενδιαφερόµενοι να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράµµατος

www.athensopenschools.gr ή να καλέσουν στο τηλ: 210 5277089

Φτιάξε δωρεάν προφιλ στο Proson.gr και στείλε το βιογραφικό σου 
 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Παράταση αιτήσεων για συμμετοχή νέων σε σεμινάριο του προγράμματος "Τριπτόλεμος"

Παράταση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή νέων στο σεμινάριο βραχείας εκπαίδευσης, το οποίο θα υλοποιηθεί με τη συνεργασία του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Αθήνα στο πλαίσιο του προγράμματος «Τριπτόλεμος» 2017–2018

Πρόσκληση για το 4ο δωρεάν σεμινάριο του 4ου επιμορφωτικού κύκλου 2017-18 της Πανελλήνιας Επιστημονικής Έν. Δ/ντών Σχ. Μονάδων ΠΕ

Αγαπητές συνάδελφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

σας προσκαλούμε στο 4ο σεμινάριο του 4ου Επιμορφωτικού Κύκλου 2017-2018 που θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 19 Mαΐου  2018 και ώρες 09:30-12:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου(ακριβώς δίπλα στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ»), με θέμα:

«Η αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας.  Φιλοσοφία, αρχές και πλαίσιο εφαρμογής»