το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

3 νέες προσλήψεις στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος, 2017 - 11:14 | Στην Κατηγορία:

Εύρεση εργασίας 

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) προτίθεται να συνάψει τρεις (3) συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου (άρθρο 24 του ν. 4386/2016) στο πλαίσιο του Προγράμματος: «Ανάπτυξη - Τεχνική και Συμβουλευτική Υποστήριξη των Έργων που διαχειρίζεται ο Ειδικός Λογαριασμός της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.»

Απαραίτητα προσόντα:
- Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή ισότιμου και αναγνωρισμένου Ιδρύματος της αλλοδαπής
- Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις ή νόμιμη απαλλαγή από αυτές (για τους άνδρες)
- Τεκμηριωμένη εμπειρία στο αντικείμενο των υπό ανάθεση εργασιών με χρήση Λογιστικού - Διαχειριστικού Προγράμματος Ειδικών Λογαριασμών Τριτοβάθμιων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων τουλάχιστον δύο (2) ετών

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 2102896760 και στο e-mail: [email protected].

Καταληκτική Ημερομηνία: 
Παρασκευή, Φεβρουάριος 24, 2017

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη

 

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ζητούν να ενταχθεί η ΑΣΠΑΙΤΕ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής - Τι θα γίνει με τους απόφοιτους και τα πτυχία

“Οι Γενικές Συνελεύσεις του Εκπαιδευτικού και Διοικητικού προσωπικού της ΑΣΠΑΙΤΕ, με συντριπτική πλειοψηφία (91% και 96% αντίστοιχα), επιθυμούν την ένταξη της Σχολής στο ΠΔΑ”