Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

14 προσλήψεις εκπαιδευτικού προσωπικού στο Δήμο Πύλου Νέστορος


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Αύγουστος, 2017 - 13:06 | Στην Κατηγορία:

εύρεση εργασίας 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ ανακοινώνει την πρόθεσή του για πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού – καλλιτεχνικού προσωπικού για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Πύλου Νέστορος, που εδρεύει στην Πύλο, για το σχολικό έτος 2017 – 2018, με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου, συνολικού αριθμού 14 (δεκατεσσάρων) ατόμων, για της εξής ανά ειδικότητα, αριθμού ατόμων και διάρκεια σύμβασης, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα τυπικά και ειδικά προσόντα:

  • 4 Εκπαιδευτικό προσωπικό – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
  • 2 Εκπαιδευτικό προσωπικό – Νηπιαγωγός
  • 1 Εκπαιδευτικό προσωπικό – Καθηγητές Γερμανικών
  • 2 Εκπαιδευτικό προσωπικό – Δάσκαλοι
  • 1 Εκπαιδευτικό προσωπικό – Παιδαγωγοί (ΦΠΨ)
  • 1 Καλλιτεχνικό προσωπικό – Μουσικός
  • 1 Εκπαιδευτικό προσωπικό – Καθηγητές Αγγλικών
  • 2 Εκπαιδευτικό προσωπικό Πληροφορικής

Οι αιτήσεις θα απευθύνονται στον Δήμο Πύλου-Νέστορος και θα υποβάλλονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (8:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.) στα γραφεία του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, Διοικητικής Μέριμνας, Μισθοδοσίας και Υποστήριξης Συλλογικών Οργάνων του Δήμου Πύλου-Νέστορος (Πλατεία Νέστορος) Τηλέφωνο 2723360210 και φαξ 27230- 23522, μαζί με τα αντίγραφα όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών και τίτλων. Αν δεν συνυποβληθούν οι υποψήφιοι θα τίθενται εκτός διαδικασίας και η αίτηση τους θα απορρίπτεται. Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας σε δύο (2) ημερήσιες τοπικές εφημερίδες του Νομού Μεσσηνίας . Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα αρχίζει από την 12/08/2017 (την επομένη της δημοσίευσης) και θα διαρκεί ως και την 21/08/2017 (δέκα ημερολογιακές ημέρες). Κατά την διάρκεια προσκόμισης των δικαιολογητικών θα πραγματοποιούνται και οι συνεντεύξεις των ενδιαφερόμενων από την ορισμένη επιτροπή, και συγκεκριμένα στις 17,18 και 21 Αυγούστου 2017 και ώρα 10:OO π.μ- 14:00 μ.μ στην έδρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος στην Πύλο (Πλατεία Νέστορος), κατόπιν συννενοήσεως με την επιτροπή την ημέρα κατάθεσης των δικαιολογητικών και της αίτησης.

Δείτε το έγγραφο αναλυτικά σε μορφή Pdf

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα