Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή από την Μονάδα Αναπτυξιακής Παιδιατρικής του ΕΚΠΑ


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιούλιος, 2017 - 11:22 | Στην Κατηγορία:

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (Βάσει των Ν. 3699/2008 & 4465/2017)

Η Μονάδα Αναπτυξιακής Παιδιατρικής της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει το 9ο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Κατάρτισης στην Ειδική Αγωγή, διάρκειας 510 ωρών.

Το Σεμινάριο αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας και σύμφωνα με το άρθ. 46 του Ν. 4465/2017 μοριοδοτεί εκπαιδευτικούς για ένταξη σε κύριους ή επικουρικούς πίνακες στην Ειδική Αγωγή και χορηγεί μονάδες ECVET για διεθνείς πιστοποιήσεις.

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, ειδικό εκπαιδευτικό & βοηθητικό προσωπικό, νηπιαγωγούς, θεραπευτές και σε φοιτητές των αντίστοιχων ειδικοτήτων.

Ενδεικτική θεματολογία: Μαθησιακές Δυσκολίες, Αυτισμός, Παράλληλη Στήριξη, Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής, Διαταραχές Συμπεριφοράς, Προβλήματα Λόγου και Ομιλίας, Νοητική Υστέρηση, Πρώιμη Παρέμβαση & Σχολική Ετοιμότητα, Κινητικές Αναπηρίες.

Το Σεμινάριο ξεκινάει τον Οκτώβριο του 2017 και λήγει τον Απρίλιο του 2018.  

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2017.

ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΩΣ 25/08/2017​

Πληροφορίες συμμετοχής ΕΔΩ www.developunit.gr
E-mail: [email protected]
Τηλ. Επικ.: 2132009186 & 198


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Δικάζονται 14 υπάλληλοι του Παν. Αθηνών για συμμετοχή τους στην απεργία του 2013

ΤΡΙΤΗ 24 Οκτωβρίου 2017, στάση εργασίας 11:00 με λήξη ωραρίου. Συγκέντρωση στα Δικαστήρια Ευελπίδων, κτίριο προκάτ, 11.30

Σεμινάρια στο ΕΚΠΑ: Φτιάξε σωστά Βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή

2ωρα σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αθηνών. ΑΝΑΠΤΥΞΕ το βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή σου. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ τον ευατό σου αποτελεσματικά στη συνέντευξη εργασίας

ΕΚΠΑ: Το μόνο ΠΜΣ στην Ελλάδα για Φιλοσοφία και Managment αφορά και Δημόσιους Υπαλλήλους

Εκτός από στελέχη επιχειρήσεων και όσους θέλουν να δυναμώσουν την θέση τους στον ιδιωτικό  τομέα, το νέο μεταπτυχιακό του ΕΚΠΑ αφορά και δημόσιους υπαλλήλους καθώς και εκπαιδευτικούς

Η Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ συμπληρώνει 180 χρόνια προσφοράς

Επιστημονική Εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο