Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού ειδικών σχολείων, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Μάιος, 2018 - 14:21 | Στην Κατηγορία:

«Ημερίδα στο πλαίσιο του Περιφερειακού Θεματικού Δικτύου Ειδικής Αγωγής των ΚΕ.ΣΥ.Π. : Λευκού Πύργου, Νεάπολης, Βέροιας, Κιλκίς, Πολύγυρου και Έδεσσας»

Την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, 11:00-13:00 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας θα υλοποιηθεί ημερίδα παρουσίασης των προγραμμάτων Αγωγής Σταδιοδρομίας του Περιφερειακού θεματικού δικτύου Ειδικής Αγωγής των ΚΕ.ΣΥ.Π.: Λευκού Πύργου, Νεάπολης, Βέροιας, Κιλκίς, Πολύγυρου και Έδεσσας δια των σχολείων ειδικής αγωγής που μετέχουν στο δίκτυο υπό την εποπτεία των Σχολικών Συμβούλων Δ.Ε. Ειδικής Αγωγής και τη συνεργασία του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου .

Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς, συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού,  εκπαιδευτικούς και φοιτητές .

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

ΚΕΣΥΠ Πύργου: Διοργάνωση 5 ημερίδων Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

 Ο υπ. Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο ΚΕ.ΣΥ.Π. Λευκού Πύργου κ.Τσαπουρνάς θα υλοποιήσει 5 ημερίδες ενημέρωσης γονέων και μαθητών/τριων Γ` τάξης των Λυκείων ευθύνης του, με θέμα: “Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου 2018 για την πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση”, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί: