Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Διδακτορική διατριβή στο τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ.


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Φεβρουάριος, 2018 - 15:51 | Στην Κατηγορία:

Εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Δ.Π.Θ.

Το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ., σύμφωνα με τον Νόμο 4485/2017 (άρθρο 42) και τον Κανονισμό Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος (άρθρα 3,4,5, 6), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα, να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αίτηση προς τη Γραμματεία των Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας, για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής. Στην αίτηση αναγράφεται ο προτεινόμενος τίτλος, η προτεινόμενη γλώσσα εκπόνησης (ελληνική, αγγλική, γαλλική ή γερμανική) και ο προτεινόμενος ως επιβλέπων της διδακτορικής διατριβής.
2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.
3. Προσχέδιο της διδακτορικής διατριβής , στο οποίο θα δηλώνεται η μεθοδολογία, το περιεχόμενο και η πρωτοτυπία της διατριβής.
4. Αντίγραφο πτυχίου.
5. Αντίγραφο μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης.
6. Αντίγραφα πιστοποιητικών ξένων γλωσσών.
7. Συστατικές επιστολές- Δημοσιεύσεις.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τα παραπάνω δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος , [email protected], έως τις 1 Μαρτίου του 2018.

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα