Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

2o Διεθνές Βιωματικό Συνέδριο Εφαρμοσμένης Διδακτικής, στη Δράμα 27-29/4


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιανουάριος, 2018 - 10:31 | Στην Κατηγορία:

2o Διεθνές Βιωματικό Συνέδριο Εφαρμοσμένης Διδακτικής «Διδακτικές Τάσεις και Προκλήσεις στα Σύγχρονα Περιβάλλοντα Μάθησης» που διοργανώνουμε στη Δράμα από 27-29 Απριλίου 2018

5η Ανακοίνωση για το 2o  Διεθνές Βιωματικό Συνέδριο Εφαρμοσμένης Διδακτικής «Διδακτικές Τάσεις και Προκλήσεις στα Σύγχρονα
Περιβάλλοντα Μάθησης»
που διοργανώνουμε στη Δράμα από 27-29 Απριλίου 2018 σε συνεργασία με τον επιστημονικό σύλλογο eκπ@ιδευτικός κύκλος, το Επιστημονικό Περιοδικό Ανοικτής Πρόσβασης eκπ@ιδευτικός κύκλος, το Stockholm University (Department of Education), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Τμήμα Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής (ΜΒΓ) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ), το Εργαστήριο Παιδαγωγικής του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης "Διδακτική, Παιδαγωγική και ΤΠΕ", την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ), το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Θεολογικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, την Παιδαγωγική Σχολή του Bujanovac, την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, τον Δήμο Προσοτσάνης και το Δήμο Δράμας.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων και του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (68869/Δ2/27-04-2017) και της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση σε μορφή pdf

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Οι Τέχνες στο ελληνικό σχολείο: παρόν και μέλλον, συνέδριο στη Φιλοσοφική σχολή, 11-13/10

Πρόσκληση για τη διεξαγωγή Συνεδρίου με τίτλο "Οι Τέχνες στο ελληνικό: παρόν και μέλλον " που θα πραγματοποιηθεί στη Φιλοσοφική Σχολή στις 11, 12, 13 Οκτωβρίου 2018.