Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Κώστας Ζουράρις


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιανουάριος, 2018 - 15:48 | Στην Κατηγορία:

Πριν λίγο

Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας υπέβαλε με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Κώστας Ζουράρις.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κυβερνητικός αξιωματούχος ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις μετά την αυριανή συζήτηση στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

Το γεγονός πυροδοτήθηκε από δηλώσεις και οπαδικό σύνθημα του ίδιου του Κώστα Ζουράρι που στρεφόταν κατά του Ολυμπιακού και του Άρη.
Η επιστολή:

Ερίδματε (σσ καλοδομημένε) πρωθυπουργέ και σύντροφε υποβάλλω σήμερα 14.1.2018 την από την θέση του υφυπουργού επί της παιδείας παραίτησίν μου, η οποία διευκολύνει, ως εικός την κυβερνητική αλληλεγγύη και, συνάμφω το πολιτικό μου αυτεξούσιον.  Μετά της προσηκούσης τιμής, Κώστας Γ. Ζουράρις


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα