Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια όλων των Εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα νησιά


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιούνιος, 2018 - 21:28 | Στην Κατηγορία:

Μέχρι να ισχύσει το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Έκπτωση 50% θα παρέχεται στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των Αναπληρωτών και των Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών ΠΕ και ΔΕ που υπηρετούν στα νησιά. Η έκπτωση θα ισχύει και για τα οχήματά τους.

Το μέτρο θα εφαρμοστεί μεταξύ 21/6 και 30/6, μέχρι να ισχύσει δηλαδή το Μεταφορικό Ισοδύναμο στις νησιωτικές μετακινήσεις.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση των ΠΕΑΔ-ΠΑΣΑΔ-ΣΑΝ:

Συνάδελφοι, σε συνέχεια της συνεργασίας μας με τα συναρμόδια για το θέμα Υπουργεία Ναυτιλίας και Παιδείας και στο πλαίσιο των πιέσεών μας αλλά και της δέσμευσης του Υφυπουργού Ναυτιλίας ώστε για το νεκρό διάστημα, πριν την εφαρμογή (1/7) του Μεταφορικού Ισοδύναμου (ΜΙ), μεταξύ 21/6 και 30/6, να ισχύσει η έκπτωση του 50% για όλους τους συναδέλφους και τα οχήματα αυτών, ανακοινώνουμε πως αυτό έχει επιτευχθεί και στο αυριανό Δελτίο Τύπου μας θα υπάρχουν όλες οι αναγκαίες και χρηστικές λεπτομέρειες.

Προσπαθούμε συνάδελφοι, με κοινή στόχευση και κοινές ενέργειες, να δρομολογήσουμε τις αναγκαίες λύσεις στα μεγάλα προβλήματα μετακίνησης, στέγασης, σίτισης κι ανάληψης υπηρεσίας που είναι παράγωγα της πολυετούς αδιοριστίας μας.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα