το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Εκπαιδευτικός Όμιλος- Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης: Πρόσκληση στις 29 Ιανουαρίου


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιανουάριος, 2018 - 12:12 | Στην Κατηγορία:

Εκπαιδευτικός Όμιλος- Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τα Αντιτετράδια της εκπαίδευσης συνεχίζοντας και φέτος τη μακρά παράδοση και ταυτόχρονα εγκαινιάζοντας την επέτειο των 30 χρόνων από την πρώτη έκδοση του περιοδικού, διοργανώνουν μουσική βραδιά την παραμονή των Τριών Ιεραρχών.

Τη Δευτέρα 29 Γενάρη και ώρα 8.30μμ σας καλούν στο Σήμα (Ισαύρων 29Γ & Χαρ. Τρικούπη) να κουβεντιάσουμε συντροφικά και να απολαύσουμε ωραία ζωντανή λαϊκή και έντεχνη μουσική συντροφιά με τη φωνή της Ελένης Γολεμάτη και της μουσικής της συνοδείας.

Η βραδιά αυτή θα κηρύξει την έναρξη μιας επετειακής χρονιάς για τα Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης, καθώς φέτος συμπληρώνουμε αισίως 30 χρόνια από την έκδοση του περιοδικού, με άποψη και αγωνιστική  παρουσία στα εκπαιδευτικά πράγματα της χώρας.

Καλούμε τους παλιούς και νέους φίλους, όσοι μαζί βαδίσαμε τα 30 τελευταία χρόνια με τους αγώνες και τις αγωνίες για την εκπαίδευση.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Παρασκευή 23 Μάρτη στο "Σήμα": Κεντρική Εκπαιδευτική Εκδήλωση των αντιτετραδίων

Παρασκευή, 23 Μαρτίου, 19:00 στο ΣΗΜΑ (Χαριλάου Τρικούπη και Ισαύρων 29 Γ΄ - Εξάρχεια) 

Εκδήλωση των "αντιτετραδίων" σήμερα Σάββατο στο "Σήμα": "Τέρμινους" με τον Λευτέρη Παπαθανάση -Ένα εικονογραφημένο αφήγημα για τους ανθρώπους του Εμφυλίου

Η βραδιά θα εμπλουτιστεί με συζήτηση και θα συνοδευτεί από ζωντανή μουσική με τις ηρωικές μελωδίες του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – ΔΣΕ.

«Οδηγός» των αντιτετραδίων σε μορφή «excel»

Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης