Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Εκπαιδευτικοί Γαλλικής, Ιταλικής και Γερμανικής Γλώσσας για εξετάσεις στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Απρίλιος, 2017 - 11:22 | Στην Κατηγορία:

Δείτε την προκήρυξη

Το υπουργείο παιδείας με έγγραφο του ζητά από τα σχολεία της Περιφέρειας Αττικής εκπαιδευτικούς για τις εξετάσεις για την εισαγωγή Ανθυπαστυνόμων γενικών καθηκόντων στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.) της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2017 - 2018.

1. Σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο ρυθμίζει τη διαδικασία των προαγωγικών και εισιτηρίων εξετάσεων των αστυνομικών, για την κατάρτιση των θεμάτων στα μαθήματα που διαγωνίζονται οι υποψήφιοι και τη βαθμολόγησή τους, συγκροτούνται εξεταστικές επιτροπές οι οποίες αποτελούνται από τακτικά και αναπληρωματικά μέλη.

Τα μέλη των επιτροπών αποτελούν καθηγητές των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας (αξιωματικοί ή ιδιώτες) και σε περίπτωση αδυναμίας, ειδικά για την εξέταση των ξένων γλωσσών, οι συγκεκριμένες επιτροπές συγκροτούνται από καθηγητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής.

2. Κατόπιν των ανωτέρω, λόγω μη ύπαρξης στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας καθηγητών για την εξέταση των μαθημάτων της Γαλλικής, Ιταλικής και της Γερμανικής γλώσσας, παρακαλούμε όπως εκδηλώσετε τις απαιτούμενες ενέργειες και μας γνωρίσετε δέκα (10), κατά περίπτωση, ονόματα καθηγητών, που διδάσκουν τα εν λόγω αντικείμενα, οι οποίοι να είναι διοριομένοι (μόνιμοι ή αναπληρωτές) στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. προκειμένου να επιλέξουμε έξι (6) εξ' αυτών, αντίστοιχα (τρεις [3] τακτικούς και τρεις [3].

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Τι ισχύει για τα Μεταπτυχιακά στην Ειδική Αγωγή, μοριοδότηση και προσλήψεις

Η μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή έχουν κερδίσει την καρδιά των εκπαιδευτικών και δικαιολογημένα λόγω της αυξημένης μοριοδότησης που παρέχουν η οποία συνεπάγεται με συντριπτικές πιθανότητες για πρόσληψη