Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Εκπαιδευτικοί Γαλλικής, Ιταλικής και Γερμανικής Γλώσσας για εξετάσεις στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Απρίλιος, 2017 - 11:22 | Στην Κατηγορία:

Δείτε την προκήρυξη

Το υπουργείο παιδείας με έγγραφο του ζητά από τα σχολεία της Περιφέρειας Αττικής εκπαιδευτικούς για τις εξετάσεις για την εισαγωγή Ανθυπαστυνόμων γενικών καθηκόντων στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.) της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2017 - 2018.

1. Σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο ρυθμίζει τη διαδικασία των προαγωγικών και εισιτηρίων εξετάσεων των αστυνομικών, για την κατάρτιση των θεμάτων στα μαθήματα που διαγωνίζονται οι υποψήφιοι και τη βαθμολόγησή τους, συγκροτούνται εξεταστικές επιτροπές οι οποίες αποτελούνται από τακτικά και αναπληρωματικά μέλη.

Τα μέλη των επιτροπών αποτελούν καθηγητές των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας (αξιωματικοί ή ιδιώτες) και σε περίπτωση αδυναμίας, ειδικά για την εξέταση των ξένων γλωσσών, οι συγκεκριμένες επιτροπές συγκροτούνται από καθηγητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής.

2. Κατόπιν των ανωτέρω, λόγω μη ύπαρξης στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας καθηγητών για την εξέταση των μαθημάτων της Γαλλικής, Ιταλικής και της Γερμανικής γλώσσας, παρακαλούμε όπως εκδηλώσετε τις απαιτούμενες ενέργειες και μας γνωρίσετε δέκα (10), κατά περίπτωση, ονόματα καθηγητών, που διδάσκουν τα εν λόγω αντικείμενα, οι οποίοι να είναι διοριομένοι (μόνιμοι ή αναπληρωτές) στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. προκειμένου να επιλέξουμε έξι (6) εξ' αυτών, αντίστοιχα (τρεις [3] τακτικούς και τρεις [3].

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Αιτήσεις για 33 θέσεις υποψηφίων διδακτόρων στο ΕΜΠ

Η Σχολή Ε.Μ.Φ.Ε. του Ε.Μ.Π. προκηρύσσει τριάντα τρείς (33) θέσεις υποψηφίων διδακτόρων. Η προκήρυξη αφορά την εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής χωρίς οικονομική ενίσχυση, σε γνωστικά αντικείμενα των Τομέων: Μαθηματικών δέκα (10) θέσεις, Φυσικής δεκαπέντε (15) θέσεις και Μηχανικής οκτώ (8) θέσεις.

Η επιλογή των υποψηφίων διδακτόρων θα γίνει από τη Γενική Συνέλευση της Σχολής, μετά την πρόταση των αντίστοιχων επιτροπών επιλογής των Τομέων. Για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής οι υποψήφιοι πρέπει υποχρεωτικά:

Γιατί και που να σπουδάσετε Μετάφραση για ένα επάγγελμα με προοπτική

Λατρεύετε τις ξένες γλώσσες και θέλετε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με αυτές; Σας άρεσε πάντα η μετάφραση και δεν έχετε βρει τρόπο να τη βάλετε στη ζωή σας;  Ή ασχολείστε ερασιτεχνικά με αυτή και δεν νιώθετε σίγουροι για τη δουλειά σας; Αναζητάτε ένα επάγγελμα με προοπτική; Αν η απάντηση σε κάποιο από τα ερωτήματα είναι καταφατική, δείτε πόσους λόγους έχετε να σπουδάσετε μετάφραση και να αποκτήσετε ένα νέο επάγγελμα.