το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΕΑΠ: Εκδήλωση προς τιμή του Aναπληρωτή Καθηγητή Νίκου Σπανού στις 18/1


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιανουάριος, 2017 - 12:53 | Στην Κατηγορία:

ΕΑΠ

Ο Κοσμήτορας και τα Μέλη ΔΕΠ της Σχολής Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, σας προσκαλούν στην Εσπερίδα προς τιμή του Αείμνηστου Αναπληρωτή Καθηγητή Νίκου Σπανού.

Για την προσωπικότητα και το έργο του Νίκου Σπανού θα ομιλήσει ο Επίκουρος Καθηγητής ΣΘΕΤ κ. Κυριάκος Μπουρίκας, ενώ θα δοθεί διακεκριμμένη ομιλία από τον Καθηγητή του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Παν/μίου Πατρών κ. Πέτρο Κουτσούκο, με τίτλο "Η Μαγεία των Κρυστάλλων: Διαδρομές στο Σχηματισμό και στις Ιδιότητές τους".

Η Εκδήλωση θα πραγμοτοποιηθεί την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Διαλέξεων της Βιβλιοθήκης του ΕΑΠ (Πατρών Κλάους 183).

Για να δείτε την Πρόσκληση πατήστε εδώ. 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

ΕΑΠ: Παράταση υποβολής αίτησης φοίτησης σε 6 Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών

Παράταση προθεσμίας υποβολής αίτησης φοίτησης σε 6 Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με ετήσιες Θεματικές Ενότητες και έναρξη φοίτησης το ακαδημαϊκό έτος 2018-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο παρατείνει την προθεσμία υποβολής αίτησης έως τις 12 Φεβρουαρίου και ώρα 15.00 στα Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με ετήσιες Θεματικές Ενότητες.

Η έναρξη των σπουδών στα παρακάτω προσφερόμενα Π.Σ. αφορά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

«Ανοικτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες» - Πρωτοβουλία με την συμμετοχή του ΕΑΠ

Τη Δευτέρα 5/2/2018, στις εγκαταστάσεις του ΕΑΠ στην Πάτρα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των διοργανωτών και συνεργατών –χορηγών του 3ου Επιχειρηματικού Διαγωνισμού ΕΑΠ –ΤΕΙΔΕ «Ανοικτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες»

ΕΑΠ: Πρόσληψη αναπληρωτή καθηγητή

Θέση εργασίας για αναπληρωτή καθηγητή στην Πάτρα

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον Προπτυχιακό του ΕΑΠ στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό

Το Πτυχίο στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό αποτελεί ακόμα μία καινοτομία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) για την Ανώτατη Εκπαίδευση στην Ελλάδα, καθώς για πρώτη φορά ένα Ελληνικό Πανεπιστήμιο προσφέρει σπουδές σε θέματα Πολιτισμού υπό την ευρεία επιστημονική έννοια του όρου, σε προπτυχιακό επίπεδο.