Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΕΑΠ: Εκδήλωση προς τιμή του Aναπληρωτή Καθηγητή Νίκου Σπανού στις 18/1


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιανουάριος, 2017 - 12:53 | Στην Κατηγορία:

ΕΑΠ

Ο Κοσμήτορας και τα Μέλη ΔΕΠ της Σχολής Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, σας προσκαλούν στην Εσπερίδα προς τιμή του Αείμνηστου Αναπληρωτή Καθηγητή Νίκου Σπανού.

Για την προσωπικότητα και το έργο του Νίκου Σπανού θα ομιλήσει ο Επίκουρος Καθηγητής ΣΘΕΤ κ. Κυριάκος Μπουρίκας, ενώ θα δοθεί διακεκριμμένη ομιλία από τον Καθηγητή του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Παν/μίου Πατρών κ. Πέτρο Κουτσούκο, με τίτλο "Η Μαγεία των Κρυστάλλων: Διαδρομές στο Σχηματισμό και στις Ιδιότητές τους".

Η Εκδήλωση θα πραγμοτοποιηθεί την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Διαλέξεων της Βιβλιοθήκης του ΕΑΠ (Πατρών Κλάους 183).

Για να δείτε την Πρόσκληση πατήστε εδώ. 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Πρόεδρος ΕΑΠ: Φαντασιόπληκτο κείμενο του Κατσουγκράκη

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση - απάντηση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ, Βασίλη Καρδάση σε πρόσφατη ανακοίνωση της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο πραγματοποίησε, την Τετάρτη 18.01.2017 στις κεντρικές εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης στην Πάτρα, την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.