Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Έγκριση συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Πανεπιστημίου Leuphana -University of Luneburg (German)-, για εκπόνηση Διδακτορικών Διατριβών με συνεπίβλεψη


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Οκτώβριος, 2017 - 09:45 | Στην Κατηγορία:

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

 

Τη συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Πανεπιστημίου Leuphana -University of Luneburg (German)-, για εκπόνηση Διδακτορικών Διατριβών με συνεπίβλεψη, προβλέπει απόφαση την οποία υπέγραψε ο Πρύτανης του Ιδρύματος Στέφανος Γκρίοτζαλης.

Τα ειδικότερα θέματα συνεργασίας ρυθμίζονται στο Ειδικό Πρωτόκολλο Συνεργασίας που έχει καταρτιστεί από τα συνεργαζόμενα Ιδρύματα και έχει εγκριθεί από τα αρμόδια όργανα των Ιδρυμάτων.

Το Πανεπιστήμιο Leuphana -University of Luneburg (German)-, έχει αναγνωριστεί από το ΔΟΑΤΑΠ ως ομοταγές με τα Ελληνικά ΑΕΙ.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα