Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Δωρεάν σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή από τον Ι.Παπαδάτο με βεβαίωση του ΕΚΠΑ στο Spoudase Festival


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Μάιος, 2018 - 11:35 | Στην Κατηγορία:

Σεμινάρια αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς με βεβαιώσεις παρακολούθησης

Ο Ιωάννης Παπαδάτος, ψυχίατρος και Καθηγητής Ψυχοφυσιολογίας και Ψυχικής Υγιεινής ΠΤΔΕ ΕΚΠΑ θα πραγματοποίησει δωρεάν σεμιναριακή ομιλία με θέμα "Ειδική Αγωγή: Μαθησιακές δυσκολίες  (Δυσλεξία, Δυσαριθμησία, Δυσορθογραφία, Δυσπραξία), διαταραχή ελλειμματικής προσοχής κ.α. στην Εκπαίδευση" στο ΙΝΝΟVATHENS στις 19 Μαϊου του 2018 στο 2o Spoudase Festival.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν  βεβαιώσεις παρακολούθησης

Κατά την διάρκεια του Σεμιναρίου θα συζητηθούν επίσης θέματα όπως οι διαταραχές Συμπεριφοράς, οι  Ψυχικές Διαταραχές παιδιών και εφήβων, Ψυχοπαιδαγωγική αντιμετώπιση, Συμβουλευτική Γονέων.

Το σεμινάριο στοχεύει:

α) στο να δώσει ευρύτερες γνώσεις πάνω στην μεθόδους ψυχοπαιδαγωγικής προσέγγισης των μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

β) στο να παρέχει γνώσεις και δεξιότητες στους συμμετέχονες προκειμένου  να ασχοληθούν με την εκπαίδευση και την ψυχοπαιδαγωγική υποστήριξη των μαθητών τους, στο πλαίσιο του σχολείου και  της οικογένειας.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ*

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον μισή ώρα πιο πριν στη Τεχνόπολη ώστε να κάνουν και εγγραφή στην γραμματεία για να πάρουν την καρτα εισόδου τους

Η συμμετοχή σε όλα τα δρώμενα και η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι ΔΩΡΕΑΝ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα