Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Διημερίδα της ΔΟΕ για τις μειονότητες και τα εκπαιδευτικά δικαιώματα


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Μάρτιος, 2018 - 12:22 | Στην Κατηγορία:

Η εκπαίδευση της μειονότητας και το σχολείο των σύγχρονων μορφωτικών αναγκών και δικαιωμάτων στο περιβάλλον συνύπαρξης πλειονότητας και μειονότητας στη Θράκη» 

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σε συνεργασία με τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θράκης,  πραγματοποιεί την Τετάρτη 14 και την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, στην Κομοτηνή, διημερίδα με θέμα: «Η εκπαίδευση της μειονότητας και το σχολείο των σύγχρονων μορφωτικών αναγκών και δικαιωμάτων στο περιβάλλον συνύπαρξης πλειονότητας και μειονότητας στη Θράκη». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Chris & Eve. 
              
Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι οι:  
 
Γιαγκουνίδης Παναγιώτης, Αναπληρωτής Καθηγητής της Συγκριτικής Παιδαγωγικής του Π.Τ.Δ.Ε. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
 
Γραμματίκας Βασίλειος, Επίκουρος Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. 
Συρίγος Άγγελος, Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου & Εξωτερικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου. 
Δημάση  Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
               
Εισηγήσεις θα παρουσιαστούν και από εκπαιδευτικούς των σχολείων της Θράκης.
 
Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος εκπαιδευτικοί από τα σχολεία της  περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. από όλη την Ελλάδα.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα