Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Διευκρινιστική ανακοίνωση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. σχετικά με την απεργία της Δευτέρας


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιανουάριος, 2018 - 00:21 | Στην Κατηγορία:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα, 
τηλ.: 6972056448
e-mail: [email protected]
ιστολόγιο: poseepea.blogspot.gr

ΑΘΗΝΑ, 13/01/2018

ΘΕΜΑ: «ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018»

Κατόπιν σχετικών ερωτημάτων και τη διευκρινιστική απάντηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σας ενημερώνουμε ότι η 3ωρη στάση εργασίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλύπτει όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα  και εξειδικεύεται ανάλογα και στο χώρο της εκπαίδευσης περιλαμβάνοντας τις 3 τελευταίες ώρες του εργασιακού ωραρίου των Εκπαιδευτικών, του Ειδικού Εκπαιδευτικού και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού. Άρα η 3ωρη στάση εργασίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για το χώρο της εκπαίδευσης αφορά το χρονικό διάστημα μεταξύ 11:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ.

Κατόπιν τούτου και με την 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας που κήρυξε η Ομοσπονδία επιπλέον της στάσης εργασίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. που αφορά στο χρονικό διάστημα μεταξύ 08:00 π.μ. και 11:00 π.μ. (δείτε τη σχετική ανακοίνωση Ομοσπονδίας  (https://poseepea.blogspot.gr/2018/01/3-15.html) ο κλάδος μας βρίσκεται σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση τη Δευτέρα 15/01/2018.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Πλήρη αντίθεση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ στο σχέδιο του Υπουργείου για το νέο δίκτυο δομών υποστήριξης του εκπαιδευτικού έργου

Αντιδράσεις προκαλούν οι νέες Δομές Υποστήριξης του Εκπαιδευτικού Έργου σε σχεση με την Ειδική Αγωγή

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. κηρύσσει 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

Την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου κηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας προς διευκόλυνση των συναδέλφων για συμμετοχή στα κατά τόπους πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια