Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Διευκρινιστική ανακοίνωση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. σχετικά με την απεργία της Δευτέρας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιανουάριος, 2018 - 00:21 | Στην Κατηγορία:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα,
τηλ.: 6972056448
ιστολόγιο: poseepea.blogspot.gr

ΑΘΗΝΑ, 13/01/2018

ΘΕΜΑ: «ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018»

Κατόπιν σχετικών ερωτημάτων και τη διευκρινιστική απάντηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σας ενημερώνουμε ότι η 3ωρη στάση εργασίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλύπτει όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα  και εξειδικεύεται ανάλογα και στο χώρο της εκπαίδευσης περιλαμβάνοντας τις 3 τελευταίες ώρες του εργασιακού ωραρίου των Εκπαιδευτικών, του Ειδικού Εκπαιδευτικού και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού. Άρα η 3ωρη στάση εργασίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για το χώρο της εκπαίδευσης αφορά το χρονικό διάστημα μεταξύ 11:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ.

Κατόπιν τούτου και με την 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας που κήρυξε η Ομοσπονδία επιπλέον της στάσης εργασίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. που αφορά στο χρονικό διάστημα μεταξύ 08:00 π.μ. και 11:00 π.μ. (δείτε τη σχετική ανακοίνωση Ομοσπονδίας  (https://poseepea.blogspot.gr/2018/01/3-15.html) ο κλάδος μας βρίσκεται σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση τη Δευτέρα 15/01/2018.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.