το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Διανομή διδακτικών βιβλίων βαθμίδας Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2017-2018


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μάιος, 2017 - 07:29 | Στην Κατηγορία:

Βιβλία

Αγαπητοί κυρίες και κύριοι,
 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εντός της εβδομάδας θα ξεκινήσει η Διανομή των βιβλίων βαθμίδας Γυμνασίουγια το σχολικό έτος 2017-2018, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου.
 
Θα παρακαλούσαμε μετά την παραλαβή να πραγματοποιείται Επιβεβαίωση Παραλαβής από τις Σχολικές Μονάδες και τα Κέντρα Διανομής, καθώς επίσης και Καταμέτρηση Αντιτύπων. Οι παραπάνω ενέργειες πραγματοποιούνται:
 

·         Από τις Σχολικές Μονάδες στον ιστότοπο http://publications.cti.gr -> Δημόσια Σχολεία -> (στοιχεία πρόσβασης ΠΣΔ) -> menu «Παραλαβές» -> καρτέλες «Επιβεβαίωση Παραλαβής» και «Καταμέτρηση Αντιτύπων»
 
·         Από τα Κέντρα Διανομής στον ιστότοπο http://publications.cti.gr -> Κέντρα Διανομής -> (στοιχεία πρόσβασης Κέντρου Διανομής) -> menu «Παραλαβή» -> καρτέλες «Επιβεβαίωση Παραλαβής» και «Καταμέτρηση Αντιτύπων»
 
Θα παρακαλούσαμε να ενημερωθούν σχετικά οι Σχολικές Μονάδες και Κέντρα Διανομής της αρμοδιότητάς σας.
 
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία,
 
Με εκτίμηση,
Εκ μέρους της Διεύθυνσης Εκδόσεων του ΙΤΥΕ Διόφαντος

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα