Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΔΔΕ Σερρών: Απάντηση σε καταγγελία της ΕΛΜΕ Σερρών- Πίνακας μοριοδότησης σχολείου


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος, 2017 - 10:12 | Στην Κατηγορία:

ΔΔΕ Σερρών

Σε απάντηση της με αρ. πρωτ.195/13-05-2017 καταγγελία σας, σας πληροφορούμε ότι στις 8/2/2017, ημέρα συνεδρίασης του ΠΥΣΔΕ Σερρών, ενημέρωσα τα μέλη για την πρόταση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας  σχετικά με την αναμοριοδότηση, που ευκρινώς αναφέρει ότι απλώς προτείνεται ως  βοήθημα από τον Περιφερειακό Διευθυντή και η τελική απόφαση θα ληφθεί από το ΠΥΣΔΕ, όπως σαφώς προβλέπεται από το νόμο. 

Είναι ευνόητο λοιπόν ότι δεν πρόκειται  για καμιά  “παρέμβαση – χειραγώγηση ” και ούτε βέβαια για “καθοδήγηση” από την πλευρά Διεύθυνσης  Δ.Ε. προς τα μέλη του ΠΥΣΔΕ Σερρών. Η ως τώρα πρακτική μας άλλωστε συνηγορεί   για το αντίθετο στην κατεύθυνση κοινής αντιμετώπισης του ζητήματος από όλα τα  ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ Κ. Μακεδονίας.

             

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δ/ΝΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ. ΤΕΝΕΚΕΤΖΗΣ

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για μεγέθυνση.

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα