Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Άρχισαν οι αιτήσεις μετεγγραφών των φοιτητών με αδέρφια που σπουδάζουν (Έγγραφο)


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Μάρτιος, 2018 - 14:29 | Στην Κατηγορία:

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Ξεκίνησαν από σήμερα, Τρίτη 14/3, οι ηλεκτρονικές αιτήσεις μετεγγραφών για φοιτητές που έχουν αδέλφια  προπτυχιακούς φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α., που σπουδάζουν σε διαφορετική Περιφερειακή Ενότητα τόσο μεταξύ τους όσο και από την Περιφερειακή Ενότητα στην οποία οι γονείς τους διαμένουν μόνιμα ή έχουν πλήρη κυριότητα ή επικαρπία κατοικίας και εφόσον το κατά κεφαλήν εισόδημα του δικαιούχου-φοιτητή, εάν διαθέτει ίδιο εισόδημα, και των μελών της οικογένειάς του, για το προηγούμενο φορολογικό έτος, δεν υπερβαίνουν αυτοτελώς και τα δύο το ποσό των δωδεκάμισι χιλιάδων (12.500) ευρώ, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή είναι η υπουργική απόφαση για τις μετεγγραφές αδελφών - Κριτήρια, δικαιολογητικά

Υπεγράφη την Δευτέρα από τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, η υπουργική απόφαση για τις μετεγγραφές αδελφών στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τις Ανώτατες Εκλησσιαστικές Ακαδημίες