Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ανανεωμένοι πίνακες ΠΕ70 και ΠΕ60 μετά τις χθεσινές προσλήψεις


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Οκτώβριος, 2017 - 18:29 | Στην Κατηγορία:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Συνάδελφοι, αφού ευχηθούμε καλή τοποθέτηση σε όσους έχουν προσλάβει, σας ενημερώνουμε ότι, όπως και πέρυσι σε κάθε φάση, έτσι και φέτος ο ΠΣΑΕΠ επεξεργάστηκε τους πίνακες αναπληρωτών σε σχέση με τις προσλήψεις.

Προέκυψαν λοιπόν οι νέοι ανανεωμένοι πίνακες δασκάλων και νηπιαγωγών γενικής και ειδικής αγωγής, στους οποίους ο καθένας μπορεί να δει τη νέα του θέση. Αφαιρέσαμε δηλαδή έναν έναν όσους έχουν προσληφθεί από κάθε πίνακα εξετάζοντας και αφαιρώντας και τους προσληφθέντες που ήταν στους αντίστοιχους πίνακες της ειδικής. Διαπιστώσαμε ότι 87 δάσκαλοι ήταν και στους πίνακες ειδικής αγωγής και 10 νηπιαγωγοί αντίστοιχα σε αυτούς της ειδικής.

Θα ακολουθήσουν αύριο μετά τις προσλήψεις και οι πίνακες των  ειδικοτήτων. Αν εντοπίσετε κάποιο λάθος αφήστε ένα σχόλιο στο blog μας κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση για να το διορθώσουμε σε επόμενη φάση. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα