Κάνε δωρεάν την εγγράφη σου!

Διεκδίκησε υποτροφίες σε πάνω από 350 μεταπτυχιακά προγράμματα

Πάρε συμβουλές για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού σου

Κάνε δωρεάν ψυχομετρικά τεστ

Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ανακοίνωση- απάντηση σε καταγγελία, σχετικά με την αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων στην ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος, 2017 - 09:34 | Στην Κατηγορία:

Ανακοίνωση- απάντηση σε καταγγελία

Για το ζήτημα που προέκυψε σχετικά με την αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας οφείλει να απαντήσει στις καταγγελίες από τις συνδικαλιστικές ενώσεις και την ΟΛΜΕ.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας δεν απέστειλε λογισμικό σε καμιά Διεύθυνση της Περιφέρειας του, ούτε πολύ περισσότερο επιχείρησε να παρέμβει στις αρμοδιότητες των Υπηρεσιακών Συμβουλίων, όπως εσφαλμένα και από κακή αντίληψη κατανόησαν κάποιοι συνδικαλιστές. Το μόνο που επιχείρησε να εφαρμόσει, ως θεσμικό όργανο, και ως όφειλε με το δικαίωμα που του παραχωρεί ο νόμος, ήταν να αποστείλει έναν πίνακα-βοήθημα, ως εργαλείο, προς διευκόλυνση των Υπηρεσιακών Συμβουλίων που είναι τα μόνα αρμόδια για την απόφαση της αναμοριοδότησης των περιοχών τους.

Τούτο έγινε προκειμένου να υπάρξει μια κοινή συνισταμένη σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας της αρμοδιότητας μας, ώστε να μην υπάρξουν διαφοροποιήσεις, ανισομερείς μοριοδοτήσεις και αδικίες από νομό σε νομό. Ο συνδικαλισμός δεν ασκείται κυνηγώντας φαντάσματα προκειμένου να  κάνει αισθητή την παρουσία του με έωλες καταγγελίες για ανυπόστατα πράγματα μόνο και μόνο για να δημιουργούνται εντυπώσεις. Έχουμε ανάγκη από έναν συνδικαλισμό άξιο εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών, ο οποίος θα έχει όραμα και πραγματικές προτάσεις για τα μεγάλα ζητήματα της Παιδείας.

  Περιφερειακή  Διεύθυνση

Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης

  Κεντρικής Μακεδονίας                                                           

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα