Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Έρχεται διορθωτικό ΦΕΚ για τις περιοχές των Εκπαιδευτικών


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Αύγουστος, 2018 - 19:40 | Στην Κατηγορία:

Τι αναφέρει η ενημέρωση του ΠΣΑΕΠ

Νέο διορθωτικό ΦΕΚ, πιθανότατα στις 16 ή 17 Αυγούστου, αναμένεται για τις περιοχές των εκπαιδευτικών, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση του ΠΣΑΕΠ.

Σε επικοινωνία που είχε σήμερα ο ΠΣΑΕΠ με το Υπουργείο Παιδείας ενημερώθηκε ότι:

Οι κατατμημένες περιοχές θα ισχύσουν για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση για την γενική και την ειδική αγωγή. Το ΦΕΚ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) που έχει κατατεθεί εμπεριέχει δύο λάθη, το ένα εκ των οποίων είναι ο νομός Μαγνησίας ο οποίος θα χωριστεί σε Α και Β. Αναμένεται νέο ΦΕΚ πιθανότατα στις 16 ή 17 Αυγούστου.

Οι δηλώσεις περιοχών των αναπληρωτών αναμένονται πιθανότατα στις 21 ή 22 Αυγούστου.

Η πρώτη φάση προσλήψεων γίνεται προσπάθεια να πραγματοποιηθεί πριν από τις 5 Σεπτέμβρη. Ζητήσαμε να καταβληθούν οι μέγιστες προσπάθειες για προσλήψεις πριν τις 05/09 ώστε να έχουν γίνει οι τοποθετήσεις ΠΡΙΝ το Σαββατοκύριακο (8-9/9), καθώς πολλοί αναπληρωτές πρέπει να μετακινηθούν με καράβια για την περιοχή τοποθέτησής τους, εκτός του δεδομένου της εύρεσης στέγης που απαιτεί χρόνο για όλους τους αναπληρωτές.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα