Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Αφόρητες είναι για υποψήφιους και εκπαιδευτικούς οι συνθήκες μέσα στις οποίες διεξάγονται οι Πανελλαδικές εξετάσεις


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιούνιος, 2018 - 21:22 | Στην Κατηγορία:

Πανελλαδικές Εξετάσεις

Οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη, στη συντριπτική πλειονότητα των σχολικών αιθουσών,  ανεμιστήρων ή άλλων μέσων που να δροσίζουν λίγο την ατμόσφαιρα,  κάνουν εξαιρετικά  δύσκολο το  έργο των καθηγητών και ακόμη πιο δύσκολες τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι υποψήφιοι δίνουν εξετάσεις. Ανάλογες είναι και οι συνθήκες στα περισσότερα βαθμολογικά κέντρα όπου δεκάδες εκατοντάδες βαθμολογητές βαθμολογούν τα γραπτά των υποψηφίων.

Η μέριμνα του Υπουργείου Παιδείας και ιδιαίτερα των δήμων είναι μηδενική.

Στις ΕΛΜΕ φτάνουν δεκάδες καταγγελίες από καθηγητές γι αυτές τις τριτοκοσμικές συνθήκες. Τα λόγια των επιτελών του Υπουργείου Παιδείας και των δημάρχων για «καλή επιτυχία στους μαθητές μας», αποδεικνύονται για μια ακόμη φορά υποκριτικά.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Η εξεταστέα ύλη για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα στη Γ΄ Λυκείου

Καθορισμός εξεταστέας ύλης για το έτος 2019 για τα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων Γ΄ τάξης Γενικού Λυκείου.