το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ζ΄ΕΛΜΕ Αθήνας: Παράσταση διαμαρτυρίας στην ΠΔΕ Αττικής


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος, 2017 - 19:55 | Στην Κατηγορία:

Κάλεσμα

Το ΔΣ της Ζ΄ΕΛΜΕ Αθήνας αποφάσισε τη συμμετοχή στην παράσταση διαμαρτυρίας, με βάση τις θέσεις του κλάδου και τις αποφάσεις που επανειλημμένα έχει πάρει, μαζί με άλλες ΕΛΜΕ για τα φλέγοντα ζητήματα της εκπαίδευσης: 

●ολιγομελή τμήματα ΕΠΑΛ, Γυμνασίων, Λυκείων
●μόνιμοι και μαζικοί διορισμοί κλπ. 

Καλούμε τους συναδέλφους στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής την Πέμπτη 14/9/2017 και ώρα 14:00.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ζ ΕΛΜΕ Αθήνας: Σχετικά με το έγγραφο για τη συμπλήρωση του πίνακα Α προκειμένου να προσδιορίσουν τα κενά για τις μεταθέσεις

Στάλθηκε εχθές Τρίτη 20/2 στα σχολεία έγγραφο της ΔΔΕ Α' Αθήνας με το οποίο ζητείται να συμπληρωθεί πίνακας σύμφωνα με  την 27069/Ε2/15-2-2018 εγκύκλιο του  ΥΠΠΕΘ ορισμένα στοιχεία - εκτίμηση για το επόμενο σχολικό έτος 2018-2019 (αριθμός τμημάτων και μαθητών, ωράριο εκπαιδευτικών, κ.λπ.), ώστε να είναι διαθέσιμα στα μέλη του ΠΥΣΔΕ προκειμένου να προσδιορίσουν τα κενά για τις φετινές μεταθέσεις.

Θεωρούμε το έγγραφο αυτό απαράδεκτο για πολλούς λόγους: