Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Υποβολή αίτησης αναπληρωτών και άνοιγμα του συστήματος ΟΠΣΥΔ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μάιος, 2017 - 14:03 | Στην Κατηγορία:

ΕΛΜΕ Λάρισας

Μετά από αιτήματα συναδέλφων αναπληρωτών, οι οποίοι, είτε γιατί υπηρετούν σε απομακρυσμένες περιοχές, είτε λόγω της στρατιωτικής τους θητείας, είτε για λόγους υγείας δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα σχετικά με τις ημερομηνίες κατάθεσης των αιτήσεων για την πρόσληψή τους για το σχολικό έτος 2017-18 και δεν πρόλαβαν καν να υποβάλουν αίτηση, επειδή το σύστημα ΟΠΣΥΔ έκλεισε από τις 28/4/17  και παρεμβλήθη εν τω μεταξύ το διάστημα των γιορτών, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ζητάει από την ΟΛΜΕ να αιτηθεί στο Υπουργείο Παιδείας να ληφθεί μέριμνα ώστε να δοθεί η δυνατότητα υποβολής της σχετικής αίτησης από αυτούς τους συναδέλφους μας με το άνοιγμα εκ νέου του συστήματος.

Για το  Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.