Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σύλλογος ΠΕ Πιερίας: Να σταματήσει η δίωξη σε βάρος των αιρετών και των μελών του ΠΥΣΠΕ Καρδίτσας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτώβριος, 2017 - 09:48 | Στην Κατηγορία:

Σύλλογος ΠΕ Πιερίας

Στις 17 Οκτωβρίου εκδικάζεται στο Εφετείο Λάρισας η έφεση των αιρετών και των μελών του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καρδίτσας κατά της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης ( για παράβαση καθήκοντος) εξ αιτίας της βαθμολογίας που αφορούσε υποψήφιο Διευθυντή κατά τη διαδικασία των επιλογών Διευθυντών Σχολικών Μονάδων του 2011 .

Θεωρούμε αδιανόητη την ποινικοποίηση της συμμετοχής στα υπηρεσιακά συμβούλια και την έκφραση γνώμης σε αυτά (κάτι που γίνεται με βάση τις σχετικές διατάξεις νόμου), ζητούμε την αθώωση και την άμεση ανάκληση οποιασδήποτε δίωξης των συναδέλφων αιρετών και των μελών του ΠΥΣΠΕ Καρδίτσας.

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή του στους αιρετούς και στα μέλη του ΠΥΣΠΕ Καρδίτσας.

ΟΧΙ στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης

Για το Δ.Σ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.