Κάνε δωρεάν την εγγράφη σου!

Διεκδίκησε υποτροφίες σε πάνω από 350 μεταπτυχιακά προγράμματα

Πάρε συμβουλές για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού σου

Κάνε δωρεάν ψυχομετρικά τεστ

Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σύλλογος ΠΕ ο Αριστοτέλης: Έκτακτη ΓΣ, Πέμπτη 19/4, στο 39ο-141ο ΔΣ Αθηνών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Απρίλιος, 2018 - 10:27 | Στην Κατηγορία:

Σύλλογος ΠΕ ο Αριστοτέλης

Πραγματοποιούμε έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, Πέμπτη 19/4, στις 6.30, στο 39ο-141ο ΔΣ Αθηνών. Συζητάμε τα ζητήματα των διορισμών και της μόνιμης και σταθερής εργασίας, το νομοσχέδιο για τις Νέες Δομές Υποστήριξης Εκπ/κού Έργου που αναφέρεται στην αυτοαξιολόγηση-αξιολόγηση καθώς και στην ειδική αγωγή και για τις εξελίξεις με την 2χρονη προσχολική αγωγή συνολικά και για το δήμο της Αθήνας και Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Αποφασίζουμε για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, οργανώνουμε τη δράση μας!

Συζητάμε και παίρνουμε αγωνιστικές αποφάσεις με βάση τα κρίσιμα ζητήματα της περιόδου.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.