το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Το φροντιστήριο "Γερμανικά Κουκίδης"συμμετέχει στο 2ο Spoudase Festival


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Μάρτιος, 2018 - 15:47 | Στην Κατηγορία:

Αναλυτικά

Το Spoudase Festival επιστρέφει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών στις 19 & 20 Μαΐου!! Φέτος όμως με μια ακόμα μεγαλύτερη μορφή, εκείνη του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού event της χρονιάς.

Σε ένα διήμερο οι χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τα πάντα γύρω από την εκπαίδευση. Περνώντας από τα info points των εκθετών θα μπορούν να πληροφορηθούν από τα σχολεία που θα βρίσκονται στην έκθεση για τις δράσεις τους, από Πανεπιστήμια και  τα Τμήματα τους για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά τους προγράμματα, από τα Κολέγια και τα ΙΙΕΚ για τα προγράμματα που προσφέρουν, αλλά και από άλλους εκπαιδευτικούς φορείς.

Στους άλλους εκπαιδευτικούς φορείς δεν θα μπορούσαν να μην συμπεριλαμβάνονται τα φροντιστήρια. Στο ειδικό section για τα φροντιστήρια, στον χώρο του Festival είναι μεγάλη μας χαρά φέτος να υποδεχόμαστε ένα ιστορικό φροντιστήριο ξένων γλωσσών, τα "Γερμανικά Κουκίδης"

Το όνομα Κουκίδης είναι συνώνυμο με τη διδασκαλία των Γερμανικών στην Ελλάδα εδώ και πάνω από 38 χρόνια.

Στόχος του φροντιστηρίου, είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, που αποσκοπούν στηνν αποτελεματική εκμάθηση της γλώσσας και στην μέγιστη αξιοποίηση της αυτής για κάθε μαθητή. Η σοβαρή και επιτυχημένη προετοιμασία των μαθητών για Σπουδές και Δουλειά στο εξωτερικό είναι ο λόγος που έκανε τα ¨Γερμανικά Κουκίδης" μια από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές.

Τα χαρακτηριστικά του:

  1. Πλήρης γνώση του αντικειμένου και απόλυτη εξειδίκευση με αφοσίωση στην ποιότητα

  2. Υψηλά καταρτισμένο προσωπικό και πάντα σύγχρονο διδακτικό υλικό και εξοπλισμός

  3. Προσωπική επάφή με κάθε μαθητή και προσοχή στις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός

  4. Ευελιξία τμημάτων(3 ζώνες, 6 ώρες την εβδομάδα)

  5. Καθοδήγηση για εύρεση εργασίας ή για έναρξη σπουδών στην Γερμανία χωρίς κανένα επιπλέον κόστος

  6. Προσήλωση στην σωστή εκμάθηση και κατάκτηση της γλώσσας

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το 2o Spoudase Festival και το special corner για τα φροντιστήρια!

Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά η εγγραφή απαραίτητη: http://www.spoudasefest.gr/


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Οι μαθητές του 4ου δημοτικού Ραφήνας κάνουν κάτι εκπληκτικό: Σχεδιάζουν τρισδιάστατα μνημεία!

Το σχολείο συμμετέχει στο 2ο Spoudase Festival και με αφορμή την δυναμική του παρουσία το alfavita.gr κάνει αφιέρωμα στις δράσεις του!

Eκδρομές σχολείων και συλλόγων γονέων ΔΩΡΕΑΝ στο 2o Spoudase Festival

Οργανώστε σχολική εκδρομή στο 2ο Spoudase Festival, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς για την επιμόρφωση, την τεχνολογια και τη καινοτομία

Η φόρμουλα του Παν.Θεσσαλίας έρχεται με φόρα στο 2o Spoudase Festival

Χιλιάδες επισκέπτες θα γνωρίσουν τα εκθέματα των, τις δραστηριότητες και τα εκπαιδευτικά - επιμορφωτικά προγράμματα όλων των κορυφαίων Ελληνικών Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, τμημάτων και σχολών στο 2ο Spoudase Festival στην Τεχνόπολη 19 και 20 Μαϊου. Μετά την ομάδα "Προμηθέας" με το όχημα "Πυρφόρος ΙΙ", έρχεται με φόρα στο Φεστιβάλ η φόρμουλα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας