Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σύλλογος ΠΕ Αργοσαρωνικού: Η νέα σφαγή στην Παλαιστίνη - Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Μάιος, 2018 - 13:12 | Στην Κατηγορία:

Σύλλογος ΠΕ Αργοσαρωνικού

      To κράτος του Ισραήλ αποδεικνύεται διαχρονικά κράτος – δολοφόνος όχι μόνο για τον Παλαιστινιακό λαό αλλά και για όλους τους λαούς της Μέσης Ανατολής. Η χθεσινή σφαγή των Παλαιστίνιων από τον ισραηλινό στρατό με 58 νεκρούς και πάνω από 2.700 τραυματίες , κατά τη διάρκεια ειρηνικών διαδηλώσεων για τη μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίδ στην Ιερουσαλήμ  είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που δεν μπορεί ν’ αφήσει αδιάφορο κανένα λαό , κανένα άνθρωπο θέλει να βλέπει την κατάσταση στην περιοχή με βάση την πραγματικότητα.

  Η κυβέρνηση των Η.Π.Α με την απόφασή της για μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίδ στην Ιερουσαλήμ  είναι ηθικός αυτουργός για τη μαζική δολοφονία του Παλαιστινιακού λαού.

   Η Ευρωπαϊκή Ένωση συνιστά αυτοσυγκράτηση απέναντι στο τρομακτικό έγκλημα , αρνείται να πάρει  ξεκάθαρη θέση και να καταδιάσει τη στάση του Ισραήλ και των Η.Π.Α . Στην πραγματικότητα ανέχεται τη σφαγή του Παλαιστινικού λαού και διευκολύνει το Ισραήλ  στη συνέχιση των εγκλημάτων του.

  Κάθε συνεργασία μ’αυτό το κράτος είναι συνενοχή στα εγκλήματά του. Η συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης με το ισραηλνό κράτος  είναι στήριξη του εγκληματικού του ρόλου απέναντι στον παλαιστινιακό και τους άλλους λαούς της περιοχής.  

 

                                                ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

                                 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα