Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΠΕΑΔ για εξαγγελίες Τσίπρα: Αρνούμαστε ότι η Γενική Αγωγή θα εξαιρεθεί από ενδεχόμενους μόνιμους διορισμούς


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 9 Σεπτέμβριος, 2018 - 18:31 | Στην Κατηγορία:

Ανακοίνωση

Η αναφορά του πρωθυπουργού σε 4.500 διορισμούς στην ειδική αγωγή και η απουσία από την ομιλία του στη ΔΕΘ το Σάββατο 8/9  αντίστοιχης δέσμευσης για διορισμούς στην γενική αγωγή προκαλεί έντονους προβληματισμούς και απογοήτευση.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας άμεσα πρέπει να δώσει τις απαιτούμενες διευκρινίσεις!

Αρνούμαστε να αποδεχτούμε ότι η γενική αγωγή, που κατά κύριο λόγο στελεχώνεται χρόνια τώρα από έμπειρους και καταξιωμένους εκπαιδευτικούς, που κράτησαν τα σχολεία όρθια, σε αξιοπρεπή κατάσταση και λειτουργία,  θα εξαιρεθεί από ενδεχόμενους μόνιμους διορισμούς

.Αρνούμαστε επίσης να αφήσουμε η πολιτική που αφορά τη στελέχωση των σχολείων να υλοποιείται στις αίθουσες των δικαστηρίων!

Η ΠΕΑΔ δεν μίλησε ποτέ με αόριστο ή διχαστικό λόγο. Αλλά αν οι σχετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα απηχούν τέτοιες λογικές, τότε θα μας βρουν αντίθετους.

Δεν επαιτούμε, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!!! 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα