Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Παράρτημα Ενώσεως Τεχνολόγων Εκπ/τικών Κ. Μακεδονίας: Εκλογές Ανάδειξης νέου ΔΣ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Απρίλιος, 2018 - 16:33 | Στην Κατηγορία:

Ανακοίνωση

Στις 28 Απριλίου 2018 (ημέρα Σάββατο) και ώρα 10:30΄ π.μ., στο Αμφιθέατρο της ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσσαλονίκης (Παπαναστασίου 13, Κτίριο Ευκλείδη), το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας της  Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών, καλεί τα μέλη του (πτυχιούχους ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ-ΑΣΠΑΙΤΕ) να παρευρεθούν σε συγκέντρωση ενημέρωσης σχετικά με:

- Πορεία δράσης της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών - Απολογισμός διετίας 2016-2017 (ενημέρωση από το γενικό γραμματέα της ένωσης κ. Παπάζογλου Μιχαήλ).

- Εκλογές για: το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε., το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας και το Παράρτημα Νομού Θεσσαλονίκης.

Άλλα θέματα

Ανοιχτός διάλογος για θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους στα σχολεία, για τη μαθητεία, και τις αλλαγές που προμηνύονται στο τοπίο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και αφορούν την ΑΣΠΑΙΤΕ.

Σημείωση: υποβολή υποψηφιοτήτων για το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας και το Παράρτημα Νομού Θεσσαλονίκης έως και την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 στο e-mail: [email protected]

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.