το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΟΛΜΕ: Διευκρίνιση σχετικά με την απεργιακή κινητοποίηση της Δευτέρας 15/1

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουάριος, 2018 - 10:54 | Στην Κατηγορία:

ΟΛΜΕ

Ύστερα από ερωτήματά σας και κατόπιν επικοινωνίας με την ΕΕ της ΑΔΕΔΥ εξυπακούεται ότι η 3ωρη στάση της ΑΔΕΔΥ που αφορά όλο το Δημόσιο και αναφέρεται στις 3 τελευταίες ώρες του εργασιακού ωραρίου του Δημοσίου εξειδικεύεται ανάλογα και στο χώρο της εκπαίδευσης και αφορά τις 3 τελευταίες ώρες του εργασιακού ωραρίου των εκπαιδευτικών.

Άρα η 3ωρη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ για το χώρο της εκπαίδευσης αφορά το χρονικό διάστημα μεταξύ 11.00 π.μ. έως 2 μ.μ.

Κατόπιν τούτου γίνεται κατανοητό ότι ο κλάδος βρίσκεται σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση τη Δευτέρα 15/1/2018.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.