το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΟΛΜΕ: Αίτημα προς το υπουργείο για την παράταση προθεσμίας για υπ. μεταβολές και αποσπάσεις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Μάιος, 2017 - 16:28 | Στην Κατηγορία:

ΟΛΜΕ

Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για αποσπάσεις

Κύριε Υπουργέ,

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ ζητάει την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ ή Υπηρεσίες και κατ’ επέκταση το «άνοιγμα» του συστήματος «opsyd» γιατί το χρονικό περιθώριο ήταν ασφυκτικό.

--------------------------------------------------------------------

Παράταση προθεσμίας των υπηρεσιακών μεταβολών

Κύριε Υπουργέ,

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ θεωρεί ότι το χρονικό πλαίσιο για την ολοκλήρωση των υπηρεσιακών μεταβολών είναι ασφυκτικό, ιδιαίτερα για τα ΠΥΣΔΕ που καλύπτουν περιοχές με μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών και γι’ αυτό το λόγο ζητάει παράταση της προθεσμίας ολοκλήρωσης των διαδικασιών.

για το ΔΣ της ΟΛΜΕ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.