Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ο Δήμος Μυκόνου ιδιωτικοποιεί και το δημοτικό πάρκινγκ του νησιού


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Μάιος, 2018 - 11:44 | Στην Κατηγορία:

   Σε ένα νησί που το καθημερινό κόστος διαβίωσης είναι ήδη υπερβολικό και δυσβάσταχτο για όλους τους εργαζόμενους, όπως το νησί της Μυκόνου, θεωρούμε ως σωματείο απαράδεκτη την παραχώρηση του Δημοτικού Πάρκινγκ, που βρίσκεται στην περιοχή της Χερσαίας Ζώνης  Λιμένα (Παλιό Λιμάνι), σε ιδιώτη. Σε ένα νησί που οι παραβιάσεις και οι καταπατήσεις των δημόσιων χώρων (αιγιαλοί, πλατείες και πεζοδρόμια) είναι ήδη πολυάριθμες, που οι δημόσιες υπηρεσίες και η πρόσβαση σε αυτές αντιμετωπίζουν ήδη πολλά και σύνθετα προβλήματα, είναι προκλητική η “παράδοση” και του, μέχρι πρότινος, δωρεάν χώρου στάθμεσης στο Παλιό Λιμάνι, σε ιδιώτη.

   Είναι προφανές πως άλλη μια ιδιωτικοποίηση δημόσιου χώρου θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο οικονομικά και λειτουργικά την καθημερινότητα όλων των εργαζομένων και των πολιτών στο νησί.

    Ως εκ τούτου θεωρούμε υποχρέωση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και του Δήμου Μυκόνου να λειτουργήσουν με ίδιους πόρους και με γνώμοντα την εξυπηρέτηση των πολιτών του νησιού να μην παραχωρήσουν το συγκεκριμένο χώρο σε ιδιώτη.

 

ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ : Α ΕΛΜΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΣΥΡΟΥ ΤΗΝΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα