το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Μέχρι 15/1 αιτήσεις για 8 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του ΕΑΠ


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 4 Ιανουάριος, 2018 - 16:16 | Στην Κατηγορία:

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Παράταση προθεσμίας υποβολής αίτησης φοίτησης στα 8 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με εξαμηνιαίες Θεματικές Ενότητες

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, παρατείνει την προθεσμία υποβολής αίτησης έως τις 15 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14:59 στα ακόλουθα 8 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με εισαγωγή φοιτητών στο εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018:
 
 
Από τα συνολικά 8 προσφερόμενα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών: LRM, ΑΣΚ, ΔΓΡ, ΔΙΣ, ΓΧΝ, ΚΑΟ, ΣΔΣ, ΑΔΕ, κάθε υποψήφιος/υποψήφια μπορεί να επιλέξει μέχρι δύο, σύμφωνα με τις αντίστοιχες προϋποθέσεις εισαγωγής. 
Αυτά τα οκτώ νέα ΠΜΣ του ΕΑΠ είναι οργανωμένα σε εξαμηνιαίες Θεματικές Ενότητες και βάση σχεδιασμού τους είναι οι ευρωπαϊκές πιστωτικές μονάδες ECTS. Τα ΠΜΣ αυτά προσφέρονται ψηφιακά στη νέα πλατφόρμα courses.eap.gr και ακολουθούν τις πιο σύγχρονες αρχές διαδραστικής και συνεργατικής μάθησης που εφαρμόζονται στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
 
Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ.
 
Για να υποβάλλετε ηλεκτρονική αίτηση πατήστε εδώ.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Δωρεάν βιωματικό εργαστήριο του ΕΑΠ

Δωρεάν βιωματικό εργαστήριο με θέμα,  «Διεκδικητικότητα και αποτελεσματική επικοινωνία»

ΕΑΠ: Έρχεται πρόγραμμα σπουδών «Δημόσια Διοίκηση»

Πρόγραμμα σπουδών  Σπουδών «Δημόσια Διοίκηση», από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο 

ΕΑΠ: Σύντομο Πρόγραμμα Σπουδών από την Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών, πραγματοποιούν τον 3ο κύκλο του Σύντομου Προγράμματος «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ: Περιεχόμενο μάθησης, εκπαιδευτικές μέθοδοι και υποκίνηση» με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Αλέξη Κόκκο.