Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Κινητοποίηση έξω από το υπ. Παιδείας αύριο για την επαναπρόσληψη των δύο Αναπληρωτριών που απολύθηκαν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Νοέμβριος, 2017 - 20:35 | Στην Κατηγορία:

Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Πειραιά

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/11 13:30

ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

Με την απόλυτα επιτυχημένη κινητοποίηση που διοργάνωσε η ΕΛΜΕ Πειραιά την Παρασκευή 10/11, δώσαμε μια πρώτη αγωνιστική απάντηση στη βαρβαρότητα των απολύσεων των συναδέλφων αναπληρωτών ειδικής κατηγορίας. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας...

Η κυβέρνηση εμμένει στην ανάλγητη και βάρβαρη απόφασή της, παρά την τεράστια κατακραυγή με αποφάσεις δεκάδων σωματείων εκπαιδευτικών, γονέων και εργαζομένων, που συμμετείχαν μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή.

H πράξη αυτή της κυβέρνησης δεν είναι κεραυνός εν αιθρία, δεν αφορά μόνο τους δυο συναδέλφους, αφού έτσι και αλλιώς ανοίγει το ζήτημα και για άλλους εκπαιδευτικούς των ειδικών κατηγοριών, είναι κομμάτι της πολιτικής που τσακίζει ωμά, χωρίς προσχήματα το δικαίωμα στην μόνιμη και σταθερή εργασία. Στέλνει το μήνυμα «νόμος και τάξη», ότι μπορώ να πετάω κάποιον στο δρόμο με το έτσι θέλω!

Η στάση της κυβέρνησης δεν πρέπει και δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 13:30

(Το ΔΣ της ΕΛΜΕ προκηρύσσει 2ωρη ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΤΙΚΗ Στάση Εργασίας 12:00-14:00 για την συμμετοχή στην κινητοποίηση).

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.