Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Καταγγελία για την απόρριψη των αιτήσεων του ΕΒΠ- Παράσταση διαμαρτυρίας 8/6 στην ΠΔΕ Αττικής


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 7 Ιούνιος, 2018 - 15:49 | Στην Κατηγορία:

Σύλλογος ΠΕ Γ. Σεφέρης

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Από τις 4 Ιουνίου ξεκίνησαν να αναρτώνται οι προσωρινοί πίνακες αναπληρωτών ΕΕΠ/ΕΒΠ από τις Περιφερειακές Δ/νεις Εκπ/σης σε όλη την Ελλάδα. Στην Αττική όπου συγκεντρώνεται και ο κύριος όγκος των αναπληρωτών, αναρτήθηκαν οι πίνακες για το ΕΒΠ στους οποίους, με την προβληματική από την αρχή διαδικασία που ακολουθήθηκε, απορρίφθηκαν 154 συνάδελφοι μας σε σύνολο 724 αιτήσεων! Δηλαδή ένας στους πέντε συναδέλφους απορρίπτεται! Πρόκειται για έναν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό απορριπτέων με ευθύνη της ΠΔΕ Αττικής, αλλά και του Υπουργείου Παιδείας που νομιμοποίησε αυτή τη διαδικασία, χωρίς να δίνεται η δυνατότητα να γίνουν οι αιτήσεις δια ζώσης ή να υπάρχουν άλλες ασφαλιστικές δικλείδες για την ορθή κατάθεσή τους. Ο τεράστιος αυτός αριθμός των απορριπτέων αποδεικνύει το άκυρο της όλης διαδικασίας! Και ακόμα δε βγήκαν οι πίνακες των κλάδων του ΕΕΠ...

Αυτή τη στιγμή παίζεται ένα παιχνίδι πάνω στις πλάτες των αναπληρωτών! Συνάδελφοί μας θα μείνουν του χρόνου χωρίς δουλειά! Θα χάσουν χρήματα, ένσημα, προϋπηρεσία.... σε πολλούς από αυτούς από πίσω υπάρχουν και οικογένειες, μωρά, παιδιά... και όλα αυτά γιατί από την ΠΔΕ Αττικής, ελαφρά τη καρδία, πετάνε στο δρόμο συναδέλφους που... δεν τσέκαραν κάποιο κουτάκι στη δήλωση! Την ίδια στιγμή το Υπουργείο νίπτει τας χείρας...

Ο ΣΕΠΕ «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» καταγγέλλει αυτή την κατάφορη αδικία και απαιτεί:

ΤΩΡΑ να παρθούν ΑΜΕΣΑ μέτρα για όλους όσους απορρίφθηκαν! Να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους απορριφθέντες να διορθώσουν τις δηλώσεις!

Εκφράζει τη συμπαράσταση του σε  όλα τα μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ που

 την Παρασκευή 8/6  προχωρούν  σε κινητοποίηση στην ΠΔΕ Αττικής στις 13:30!

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Εξοργιστική καταγγελία: Επιβάτης πλοίου, ΑμΕΑ, υποχρεώθηκε να ταξιδέψει στον χώρο στάθμευσης

Επειδή δεν μπορούσε να μεταφερθεί με το αμαξίδιο στο κατάστρωμα

Οργή και αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί η καταγγελία συνανθρώπου μας που υποχρεώθηκε να περάσει όλη τη διαδρομή του ταξιδιού από την Καβάλα στη Θάσο εγκλωβισμένος στον χώρο στάθμευσης, επειδή το πλοίο της γραμμής δεν πληρούσε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να μεταφερθεί με το αμαξίδιο στο κατάστρωμα.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Δημήτρη Αντωνίου