Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Η ΕΛΜΕ Κιλκίς καλεί όλους τους αναπληρωτές/τριες σε συνάντηση στις 22/2


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Φεβρουάριος, 2018 - 09:43 | Στην Κατηγορία:

ΕΛΜΕ Κιλκίς

Το Δ.Σ της ΟΛΜΕ αποφάσισε το επόμενο χρονικό διάστημα να αναδείξει το σοβαρότατο πρόβλημα της πολιτικής των μη διορισμών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Πάγια θέση του κλάδου είναι η κάλυψη όλων των κενών από μόνιμους καθηγητές.  Για το σκοπό αυτό το Δ.Σ της ΟΛΜΕ αποφάσισε τα εξής:

Εβδομάδα δράσης για τους μόνιμους διορισμούς και το εργασιακό καθεστώς των αναπληρωτών στο διάστημα 23 Φεβρουαρίου και 2 Μαρτίου.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή, 2 Μαρτίου στο Υπουργείο Παιδείας και ώρα 13:00 καθώς και στη Θεσσαλονίκη, με αίτημα τους διορισμούς μονίμων εκπαιδευτικών, προκειμένου να καλυφθούν όλα τα κενά στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ  καλεί όλους τους αναπληρωτές/τριες  σε συνάντηση  την Πέμπτη  22 Φεβρουαρίου , και ώρα  12.30 μ.μ στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ. Για την πραγματοποίηση της συνάντησης  το Δ.Σ της ΕΛΜΕ ζήτησε από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης  τη διευκόλυνση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών  την συγκεκριμένη ημέρα για την προσέλευση τους στην σύσκεψη με το Δ.Σ της ΕΛΜΕ.

  Ο Πρόεδρος

Ξενέλης Γεώργιος

 

Ο Γεν. Γραμματέας

Γεωργούσης  Ιωάννης


 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

ΕΛΜΕ Κιλκίς: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας 5/10

Το  Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. αποφάσισε την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Παρασκευή 5/10 (παγκόσμια ημέρα του εκπαιδευτικού) στις 13:00 στο Υπ. Παιδείας