Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Γ,Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Συνεχίζουμε τις αιμοδοσίες με τις ΕΛΜΕ, 23/10

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτώβριος, 2017 - 15:10 | Στην Κατηγορία:

Γ,Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Δευτέρα, 23/10, στο 1ο ΓΕΛ Συκεών (Επταπυργίου 150)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους που στήριξαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους την αιμοδοσία της Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης στις 17/10 στο 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης. Υπενθυμίζουμε ότι το επόμενο ραντεβού για αιμοδοσία είναι τη Δευτέρα, 23/10, στο 1ο ΓΕΛ Συκεών (Επταπυργίου 150) ώρες 09:00 π.μ. -14:00 μ. μ.

Όποιος/α επιθυμεί να δώσει αίμα για τον Σύλλογο της Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης αλλά δεν μπορεί να προσέλθει στις καθορισμένες ημερομηνίες και ώρες αιμοδοσίας, έχει τη δυνατότητα να πάει σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο εντός ή εκτός Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Αιμοδοσίας, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του, και να δώσει αίμα με τα εξής στοιχεία:  Αρ. Μητρώου Συλλόγου: 14147. Επωνυμία Συλλόγου: Γ΄ - Ε΄ ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Γ΄- Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης)

Το νοσοκομείο έχει θετικά  δεσμευτεί ως προς το αίτημά μας να αποδώσει στις ΕΛΜΕ μας τις φιάλες αίματος που τους αναλογούν. Επί πλέον μας ενημέρωσε ότι και κάθε αιμοδότης μπορεί με αίτησή του να ζητήσει τα αποθέματα των φιαλών αίματος που έχει δώσει όλα τα προηγούμενα χρόνια να αποδοθούν στην τράπεζα αίματος των Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ.

Όποιος/α επιθυμεί να πάρει αίμα από τον Σύλλογο της Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, μπορεί να απευθύνεται στα μέλη των ΔΣ της Γ΄ και της Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.