το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Παράσταση διαμαρτυρίας 19/5 στη διεύθυνση Εκπαίδευσης Αν. Θεσσαλονίκης


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μάιος, 2017 - 10:26 | Στην Κατηγορία:

Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή 19-5-2017 στις 12:00 θα συνεδριάσει το ΠΥΣΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης ,ξεκινώντας τη διαδικασία οργανικών τοποθετήσεων, με θέμα την επικύρωση κενών και πλεονασμάτων.

  Πάρθηκε απόφαση από το ΠΥΣΔΕ ,με μειοψηφία των αιρετών, να τροποποιήσουν ακόμη πιο αρνητικά τους πίνακες Α ( πίνακες κενών πλεονασμάτων σχολικών μονάδων ) που οι ίδιοι έστειλαν στο Υπουργείο στις 24-4-17 !

Θα αλλάξουν τον αριθμό τμημάτων θεωρώντας ότι τα τμήματα που είχαν «σπάσει», φέτος, με βάση τον αριθμό των μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες πρέπει να ενοποιηθούν, εφαρμόζοντας από τώρα τις αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις τις Κυβέρνησης.

 Επίσης το Υπουργείο έχει στείλει εγκύκλιο με την οποία ζητάει οι διαδικασίες να γίνουν fast track μέχρι της 30-5-17 δηλαδή μέσα σε μισό μήνα. Είναι αδύνατον να ολοκληρωθούν τόσο γρήγορα οι διαδικασίες. Έκοψαν παρανόμως τα χρονικά διαστήματα που προβλέπει το ΠΔ 50/96 για τις αιτήσεις  αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να είναι εντός των προθεσμιών που δίνει το Υπουργείο.

Τελειώνουν τη διαδικασία στις 2-6-17 ξεχνώντας ότι μετά τις τοποθετήσεις βελτίωσης-μετάθεσης-διάθεσης πρέπει να υπάρξει περίοδος ενστάσεων, κοινοποίηση εναπομεινάντων κενών, αιτήσεις εκπαιδευτικών για τα εναπομείναντα, τοποθετήσεις εκπαιδευτικών στα εναπομείναντα κενά, εντάσεις επί των τοποθετήσεων και οριστικοποίηση τοποθετήσεων.

Το ΔΣ της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ καλεί   στην παράσταση διαμαρτυρίας των ΕΛΜΕ την Παρασκευή 19-5-2017 στις 12μ στην διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης Σαπφούς 44 για να απαιτήσουμε να γίνουν αποδεκτές οι θέσεις του κλάδου.

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιάννης Λαθήρας                                     Νίκος Παλάντζας


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα