το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Νέες αιμοδοσίες των ΕΛΜΕ- 6/3 και 21/3


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Φεβρουάριος, 2018 - 10:59 | Στην Κατηγορία:

Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Τα Δ.Σ. της Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ σε συνεργασία με το τμήμα της αιμοδοσίας  του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, μετά τις πρώτες πετυχημένες αιμοδοσίες στις οποίες ανταποκρίθηκαν οι συνάδελφοι, οργανώνουν νέες αιμοδοσίες:

  Τρίτη 6 Μαρτίου από τις 9.00 πμ. έως τις 12. 00 μ. στο 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης (Επί της Λαγκαδά)

Τετάρτη 21 Μαρτίου από τις 9.00 πμ. έως τις 12.00 μ. στο 1ο ΓΕΛ Συκεών (Επταπυργίου 150)

Εβδομάδα αιμοδοσίας από 21/5 έως 25/5 στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο και από τις 9.00 πμ. έως τις 2.00 μμ. όπου μπορούν να δώσουν αίμα όλοι οι συνάδελφοι.

Όποιος/α επιθυμεί να δώσει αίμα για την τράπεζα αίματος των Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και δεν μπορεί να προσέλθει στις καθορισμένες ημερομηνίες και ώρες αιμοδοσίας, έχει τη δυνατότητα να πάει σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο εντός ή εκτός Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Αιμοδοσίας, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του, και να δώσει αίμα με τα στοιχεία της επωνυμίας: Γ΄ - Ε΄ ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Γ΄- Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης). Ο αριθμός μητρώου είναι 14147.

Στην πρώτη αιμοδοσία των ΕΛΜΕ συμμετείχαν 91 συνάδελφοι και από αυτούς 42 αιμοδότες με αίτησή τους έχουν ζητήσει τα αποθέματα των φιαλών αίματος που είχαν δώσει όλα τα προηγούμενα χρόνια να αποδοθούν στην τράπεζα αίματος των Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 70 φιάλες αίματος. Από αυτές δόθηκαν μέχρι στιγμής 22 φιάλες για κάλυψη αναγκών για αίμα. Οι υπεύθυνοι της τράπεζας αίματος των ΕΛΜΕ ανταποκρίθηκαν σε όλα τα αιτήματα συνάδελφων  που απευθύνθηκαν στα μέλη των Δ.Σ. της Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ.  

Όποιος/α επιθυμεί να πάρει αίμα από τον Σύλλογο της Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, μπορεί να απευθύνεται στα μέλη των ΔΣ των δύο ΕΛΜΕ. Ακόμη, μπορεί να στέλνει ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected] αναγράφοντας τα στοιχεία του/της και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Στις νέες προγραμματισμένες αιμοδοσίες θα δοθούν οι κάρτες αιμοδοτών στους/στις δικαιούχους που συμμετείχαν στις προηγούμενες αιμοδοσίες.

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα